Vida resmen açıkladı!

Vida resmen açıkladı!

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Domagoj Vida, açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın transfer listesinin başında yer alan Hırvat stoper Vida, siyah beyazlı takımın teklifini doğruladı.

İşte Domagoj Vida'nın açıklamaları:
 
VİDA: "İYİ OYNUYORUZ; LİDERLİK HAKKIMIZ"

Türkiye'nin de yer aldığı Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 11 Haziran Pazar günü TSİ 21:45'te İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak olan Hırvatistan'ın bu kritik sınavı hakkında konuşan Vida, "Umarım İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te kazanabiliriz. Her şey bizim elimizde ve bunu sahada göstermeliyiz. Elemelerde harika oynuyoruz, haklı olarak da grubun lideriyiz. Artık geçmişteki gibi başarılı olmalıyız. Başarılı olmak istiyoruz ve eminim ki İzlanda'dan kazanarak döneceğiz" dedi.

"MİTROVİC İLE OYNADIK, BİZ İYİ OYUNCULARIZ"

Hırvatistan Milli Takımı'nda Beşiktaşlı Matej Mitrovic ve Atletico Madrid'li Sime Vrsaljko ile oynaması hakkında görüşü istenen Domagoj Vida, "Mitrovic ile birkaç maç oynadım, daha önce Lovren ile oynuyordum. Hepimiz, bize güvenilebileceğini gösterdik, bizler iyi oyuncularız" diye konuştu.

VİDA'DAN BEŞİKTAŞ İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA!

"Yakında Matej Mitrovic ile birlikte Beşiktaş'ta oynayabilirsin, Beşiktaş'a ne kadar yakınsın?" sorusuna yanıt veren Domagoj Vida, "Bugüne kadar Beşiktaş'tan bir talep var, bu doğru ama başka kulüpler de benimle ilgileniyor. Ancak şimdi transferle ilgili daha fazla konuşmayalım, şu an Hırvatistan'ın İzlanda maçını kazanması daha önemli" diyerek sözlerini noktaladı. (Sporx)