Vida'nın teknik direktöründen yeni açıklama! "Görüşmeler sürüyor"

Vida'nın teknik direktöründen yeni açıklama! "Görüşmeler sürüyor"

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği ve aynı zamanda Galatasaray'ı da devreye girdiği Domagoj Vida için Dinamo Kiev Teknik Direktörü Khatskevich, basın toplantısında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş transfer gündeminin 1 numaralı ismi Domagoj Vida ile ilgili Dinamo Kiev'in teknik direktörü Khatskevich, UEFA Avrupa Ligi'nde Maritimo ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş dışında Galatasaray'ın da devreye girdiği Hırvat futbolcunun son durumuyla alakalı Belaruslu teknik adam konuştu.

Dinamo Kiev'de forma giyen Hırvat futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Maritimo maçının kadrosuna alındı. Basın toplantısında teknik direktör Khatskevich, Vida'nın son durumuyla ilgili gelen soruya, "Vida transfer görüşmelerini sürdürüyor. Bunu zaten biliyorsunuz. Ancak şu anda Dinamo Kiev'in futbolcusu ve maçtan önce bana geldi, "Zihinsel olarak hazırım. Oynamak istiyorum." dedi. Ben de onu kadroya aldım. Aklı bir süredir transferde ama şu an için hazır olduğunu dile getirince kadroya alındı." diye konuştu. (Futbol Arena)

Etiketler :