Vida'ya Beşiktaş yasağı!

Vida'ya Beşiktaş yasağı!

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmayı planladığı Domagoj Vida'ya, Dinamo Kiev'de hocası Khatskevich'ten yasak geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmaya hazırlandığı Hırvat stoper Domagoj Vida'ya kulübü Dinamo Kiev'den yasak geldi. Transfer döneminin kapanmasına rağmen Ukrayna kulübünün teknik direktörü Khatskevich sürekli olarak Vida hakkında gelen sorulardan sıkıldığı için Hırvat futbolcuya da yasak koydu.

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği fakat Dinamo Kiev ile anlaşamadı Vida transferi Ocak ayına kaldı. Geçtiğimiz günlerde başkan Fikret Orman da, TRT Spor'da yaptığı açıklamada Vida'nın Ocak ayında Beşiktaş'a gelip gelmeyeceği sorusuna, "İnşallah" yanıtını verirken, "Vida beğendiğimiz ve takip ettiğimiz bir oyuncu. İnşallah." ifadelerini kullandı.

DOMAGOJ VIDA'YA BEŞİKTAŞ YASAĞI!

Öte yandan transfer dönemi boyunca Dinamo Kiev'de teknik direktör Khatskevich'in her maç sonrası düzenlediği basın toplantısında Vida hakkında gelen sorularından sıkıldığı ifade edildi. Ukrayna basınındaki iddialara göre, Dinamo Kiev Teknik Direktörü Khatskevich, Vida ile yaptığı görüşmede, "Şu anda bizim oyuncumuzsun. Ayrıca milli takımda da kritik maçlar oynayacaksın. Ne olursa olsun bu dönemde transferle ilgili gelen soruya cevap vermeni istemiyorum. Aklın sadece futbolda olsun. Sen bize şu anda lazımsın." diyerek uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

TRANSFERİNİ HOCASI DOĞRULAMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Dinamo Kiev Teknik Direktörü Khatskevich, ligde 3-0 galip geldikleri Zirka maçının ardından düzenlediği basın toplantısında müsabakada forma giymeyen Vida hakkında, "Kendisine izin verdik. Türk kulübüyle transfer görüşmeleri yapıyor. Kararı o verecek. Şimdilk durum bu şekilde." ifadelerini kullanmıştı. (Futbol Arena)