Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış!

Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış!

Beşiktaş'a yönelik saygısız organizasyonun baş aktörü Antalyaspor Başkanı'nın bugünkü sözlerinin doğru olmadığı kısa sürede anlaşıldı.

Ajans Beşiktaş - Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ten bugün yeni açıklamalar gelmişti. Hürriyet gazetesine konuşan Antalyaspor Başkanı, röportajında Eto'o için en iyi teklifin Beşiktaş'tan gelmediğini, Başakşehir ve Trabzonspor'un da teklif verdiğini açıklamıştı:

“Etoo’ya Başakşehir ve Trabzon da teklif verdi. Beşiktaş’ın teklifi en iyisi değildi. Beşiktaş medyası transfer bitmiş gibi pompaladı. Sanki Beşiktaş ile anlaşmışız da, orada, o toplantıda öyle bir gösteri yapmışız gibi bir hava oluşturuldu. Oysa spontone gelişti her şey.”

Ancak Ali Şafak Öztürk'ün doğruyu söylemediği kısa sürede anlaşıldı.

Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, 3 gün önceki açıklamasında Eto'yu istemediklerini zaten dile getirmişti. Samuel Eto'o'yu hiçbir zaman istemediklerini duyuran Avcı, şunları söylemişti:

"Eto'o bizim gündemimizde olmadı. Ama Eto'o çok kaliteli bir oyuncu. Bize karşı oynadığı maçları da hiç boş geçmiyor! Bizim Eto'o için bir tasarrufumuz olmadı."