Yaz transferleri Gökhan Töre'ye bağlı

Yaz transferleri Gökhan Töre'ye bağlı

Beşiktaş'ın 2,5 milyon pound karşılığında West Ham'a kiraladığı Gökhan Töre, yaz transfer döneminin kilit isimlerinden biri olacak.

Ajans Beşiktaş - Sakatlığı yüzünden uzun süredir sahalardan uzak olan ve 1 ay önce İstanbul'a gelerek bireysel çalışmalara başlayan başarılı futbolcuyu yakın takibe alan siyah-beyazlı yönetim, Töre'nin raporlarına göre transferindeki stratejisini belirleyecek.
 
Beşiktaş'a geldiği günden beri takıma büyük katkı sağlayan Gökhan Töre'nin de yönetimin yeni bir kanat oyuncusu almaması için çalışmalarını büyük bir istekle sürdürdüğü öğrenildi. Şenol Güneş'in ilk senesinde elde edilen şampiyonlukta önemli payı olan siyah-beyazlı futbolcunun durumuna göre hareket edecek olan yönetim, Gökhan Töre'de olumsuzluk yaşanırsa rotasını iki yıldır gündeminde tuttuğu Brezilyalı Dudu'ya çevirecek.
 
Palmeiras'ta top koşturan ve ilk olarak Milliyet'in gündeme getirdiği 25 yaşındaki futbolcuyu yakından takip eden siyah-beyazlılar hem Gökhan Töre'nin form durumuna hem de kulübün bütçesine göre kanat oyuncusu transferinde yol haritası çizecek. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)