15 maç sonra kalede! Utku göz doldurdu...

15 maç sonra kalede! Utku göz doldurdu...

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti ve üst üste 4. galibiyetini aldı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı kazandı ve kalesinde gol görmedi. 

Utku Yukavuran Süper Lig'de 15 maç sonra kalede

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor deplasmanında Ersin'in rahatsızlanması sonucu kalesini Utku Yukakuran korudu. Utku böylece Süper Lig'de 15 maç sonra Beşiktaş kalesine geçmiş oldu. 1997 doğumlu kaleci en son Alanyaspor deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

Utku Yuvakuran böylece bu sezon Süper Lig'de 6.kez maça çıkmış oldu. 

Utku Yuvakuran, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise seri penaltı vuruşları sonucu tur atlanan Konyaspor deplasmanı ve iç sahada oynanan Ç. Rizespor mücadelelerinde de oynamıştı.

Utku Yuvakuran'ın bu sezon Süper Lig'de görev yaptığı maçlar:

Gaziantep FK 3-1 Beşiktaş (33 dk)
Beşiktaş 3-2 Başakşehir (90 dk)
Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş (90 dk)
Beşiktaş 3-0 Kasımpaşa (90 dk)
Alanyaspor 2-1 Beşiktaş (90 dk)
Yeni Malatyaspor-Beşiktaş (ilk 11)

Maç hakkında

Beşiktaş, karşılaşmaya Utku Yuvakuran, Rosier, N'Sakala, Welinton, Vida, Josef, Atiba, Ghezzal, Necip Uysal, Aboubakar, Larin 11'i ile başladı. İlk yarı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda, 59. dakikada sahne alan Atiba, takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Aboubakar'ın pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Atiba, dar açıdan güzel bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 57 yaptı ve aynı puandaki lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü.