''18’lik golcü Beşiktaş’ı yıktı''

''18’lik golcü Beşiktaş’ı yıktı''

Beşiktaş, Sergen Yalçın’ın yokluğunda çıktığı 2. maçında ilk puan kaybını yaşadı. Sahasında Antalyaspor'u ağırlayan siyah-beyazlılar, Larin'in golüyle öne geçti. Ancak 90 dakikanın büyük bölümünde üstün oynasa da farkı açma fırsatlarını değerlendiremedi.

Ajans Beşiktaş - Lige Trabzonspor galibiyeti ile başlayan Beşiktaş, Antalya karşısına özgüveni yüksek şekilde çıktı. Maçın ilk dakikalarından itibaren topa hakim olan siyah-beyazlılar, oyunun kontrolünü eline aldı ancak üretkenlikte zayıf kaldı.

İlk yarım saatlik dilimde bir iki cılız pozisyon dışında etkili olamayan Beşiktaş, 33'te Necip'in çabaları sonrası Larin ile golü buldu ve soyunma odasına da bu skoru koruyarak girdi.

İkinci devreye değişiklikle başlayan Antalyaspor, Beşiktaş'a orta saha baskısında cevap vermeye çalıştı. 64'te Podolski ve Orgill'i aynı anda sahaya süren Tamer Tuna'nın değişiklikleri sonrası Akdeniz ekibi hücumda etkin görünmeye başladı.

Larin'in kaçırdığı mutlak bir pozisyon vardı ki bu gol olsaydı siyah-beyazlılar maçı koparacaktı. Antalyaspor'un beraberlik ısrarı genç yetenek Gökdeniz'in golüyle gelirken Kartal kalan dakikalarda gol bulamayarak iki puanı sahada bıraktı. Maçtan çıkan sonuca baktığımızda Beşiktaş'ın hücuma ağırlığını koyacak bir santrfora acilen ihtiyacı olduğu görünüyor…

17 YAŞINDAYKEN DE ATMIŞ!

Gökdeniz Bayrakdar'ın bu Beşiktaş'a attığı ilk gol değil... Genç oyuncunun, 3. Lig'de Kocaelispor forması giydiği dönemde de siyah-beyazlı takımın ağlarını sarstığı ortaya çıktı. Geçen sezon öncesi oynanan hazırlık maçında Beşiktaş, Kocaelispor'u 7-1 yenerken o dönemde 17 yaşında olan Gökdeniz, takımının tek sayısını kaydetmişti. Antalyasporlu futbolcu, dün ise Süper Lig'de çıktığı ilk karşılaşmada gol atmanın mutluluğunu yaşadı. Öte yandan Beşiktaş'ın geçen sezon Gökdeniz için Kocaelispor'la el sıkıştığı ancak yeşil-siyahlı yöneticilerin oyuncuyu son anda Antalyaspor'a verdiği öğrenildi.

İSYAN!

Antalya'nın golü öncesi Boyd rakibine çalım atarken top dışarı çıktı. Beşiktaşlılar taç atışını kendilerinin kullanması gerektiğini düşünürken hakem Meler, Antalya'ya verdi. 89'da ise Atiba'nın kafa vuruşunda top Orgill'in koluna çarptı ama hakem 'devam' dedi. Siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medyada bu pozisyonlara büyük tepki gösterdi.

''ONURLU BİR TANE UMUT VARDI!''

Beşiktaş'ın golü öncesinde yaşanan taç pozisyonuna isyan eden bir isim de yönetici Umut Şenol oldu. Şenol sosyal medya hesabından hakeme tepki göstererek şu mesajı paylaştı: "Sahada onurlu bir tane Umut vardı, o da 8 numaralı olan!"

DEJAVU!

Necip Uysal, dün akşam Cyle Larin'in attığı golde pası veren isimdi. 29 yaşındaki futbolcu, bundan önceki asistini 7 Nisan 2018'de oynanan, o dönemde Tamer Tuna'nın çalıştırdığı Göztepe'ye karşı yapmıştı. Yine aynı karşılaşmada Larin de gol atmayı başarmıştı. Öte yandan tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'ta 328. maçında 11. gol pasına imza attı.

3

Cyle Larin, Beşiktaş'ın Antalyaspor karşısında bulduğu üç isabetli şutun da sahibiydi. Kanadalı futbolcu, 5 de ikili mücadele kazandı. (Sabah)

Etiketler :