2 sezonda 8 maç oynadı, 18 milyon lirayı cebe indirdi

2 sezonda 8 maç oynadı, 18 milyon lirayı cebe indirdi

Siyah beyazlı ekip verim alamadığı futbolcuların maaş yükü nedeniyle yıllarca sorunlar yaşadı. Son olarak Beşiktaş’a 2 yıl önce transfer olan Brezilyalı oyuncu, yaşadığı sakatlıkların yanı sıra performansıyla sınıfta kaldı.

Ajans Beşiktaş - Gelecek sezonun kadrosuna kuran Beşiktaş'ta oynamayan futbolculardan kurtulmak istense de bu isimler ayrılmaya yanaşmıyor.

HEP KADRO DIŞI KALDI

2019 yılında Barcelona'dan bedelsiz olarak transfer edilen Douglas, hem geçen yıl hem de bir önceki yıl hocalarının gözüne giremedi ve hep kadro dışında kaldı.

İKİ YILDA 8 MAÇTA OYNADI

Geçen sezon sadece 1 maçta görev alan 30 yaşındaki Brezilyalı sağ bek, 2019-2020 sezonunda ise 7 maçta görev alabildi. İki yılda Beşiktaş kariyerinde sadece 8 maçta görev yaptı.

MAÇ BAŞI 2.2 MİLYON LİRA KAZANDI

Yaklaşık 18 milyon lirayı cebine koyan Douglas'ın maç başı kazancı ise 2 milyon 250 bin lirayı buldu.

KAMPA DA ALINMADI

Siyah-Beyazlılar Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda onu kampa almayacağını açıkladı.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Brezilyalı oyuncunun sözleşmesi ise 2022 yazında sona eriyor. Kartal onu elden çıkarmak için her yolu deniyor ama Douglas'ın da sözleşmesi bitmeden ayrılmaya niyeti yok.

DEĞERİ 100 BİN EUROYA GERİLEDİ

Tecrübeli sağ bek, kariyerinde Sao Paulo, Sporting Gijon, Barcelona, Benfica ve Sivasspor gibi takımlarda forma giydi.Kariyerinde 248 maça çıkan Douglas'ın 15 gol ve 20 asisti bulunuyor. Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro'ya kadar çıkan Sambacı son dönemde müthiş bir düşüş içerisinde… Forma giymeyi unutan Sambacı'nın değeri 100 bin Euro'ya kadar geriledi. (Takvim)