2018 Dünya Kupası, Fransa’nın şampiyonluğuyla sona erdi. Peki Beşiktaş’ın turnuvaya gönderdiği 3 isim için turnuva nasıl geçti?

2018 Dünya Kupası, Fransa’nın şampiyonluğuyla sona erdi. Peki Beşiktaş’ın turnuvaya gönderdiği 3 isim için turnuva nasıl geçti?

2018 Dünya Kupası, Fransa’nın şampiyonluğuyla sona erdi. Peki siyah beyazlı takımın turnuvaya gönderdiği 3 isim için turnuva nasıl geçti? İşte tüm detaylar...

Ajans Beşiktaş - 2018 Dünya Kupası'nda Fransa ve Hırvatistan arasında oynanan final mücadelesi sonrası Fransa'nın şampiyonluğu ile sona erdi. Peki Beşiktaş’ın turnuvaya gönderdiği Ricardo Quaresma, Pepe ve Domagoj Vida için turnuva nasıl geçti? İşte siyah beyazlı takımın yıldız oyuncularının Dünya Kupası performansı:

DOMAGOJ VİDA (Hırvatistan)

Beşiktaş'ın Hırvat yıldızı Domagoj Vida, Hırvatistan formasıyla Fransa Dünya Kupası finalinde karşı karşıya geldi. Turnuvanın başından itibaren gösterdiği performansla büyük alkış alan yıldız oyuncu, 21 numaralı formasıyla toplam 6 maçta 630 dakika süre aldı ve 1 gol 1 asist kaydetti. 

RİCARDO QUARESMA - PEPE (Portekiz)

Pepe Portekiz'in 4 maçının tamamında forma giydi. İspanya, Fas, İran, Uruguay maçlarında 90'ar dakika sahada kalan deneyimli savunmacı, Uruguay maçında da fileleri havalandırarak Muslera'yı mağlup etti. Quaresma da bu mücadelelerin tamamında forma giydi. İran karşısında kaydettiği klas trivela golüyle ayakta alkışlandı.

-Quaresma, 20 numaralı formasıyla oynadığı 3 maçta toplam 116 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti.

-Pepe, 3 numaralı formasıyla oynadığı 4 maçta toplam 360 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti.

ps-007.jpg