"24 bin seyircinin 5 bini bugün buraya kötü niyetle geldi"

"24 bin seyircinin 5 bini bugün buraya kötü niyetle geldi"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Konyaspor'u konuk etti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor’u 3-2 mağlup etti. Ev sahibi takımın golleri Ljajic, Burak Yılmaz ve Kagawa’dan geldi. Konuk ekibin gollerini ise Ömer Ali Şahiner ve Fofana kaydetti.

Mücadelenin ardından BJK TV’de maça dair şu değerlendirmeler yapıldı:

"Kaleci bir sezonda 3-4 maç kurtarır. Muslera, geçen sene Galatasaray’ı tek başına şampiyon yaptı. Birinci gol yenmez. İkinci gol yenebilir ama çıkmayacaksın orada. Beşiktaş takımının kalecisi bu golleri yememeli.

Vida, maç 2-1’ken çıktı ve kaleciye olan protestoları engelledi. Helal olsun diyorum. Her maçın bir hikayesi vardır. O hikayeye Vida’yı yazıyorum, maçın adamı için Burak Yılmaz diyorum.

24 bin seyircinin 5 bini bugün buraya kötü niyetle geldi. Bir reaksiyon gösterelim diye geldiler. Biraz daha sakin olalım. Protestoların dozunu aşağılara çekelim. Sonuçta bu takımın oyuncularının büyük bir kısmı seneye de sözleşmeli oyuncular. Oyuncuları dibe vurmanın anlamı yok. Tabii ki kolay mı, değil.

Sevgi ve kin arasındaki çizgiyi kalınlaştıralım. Protesto edenlerin yarısını tanıyorum. Gerek yok. Daha lig devam ediyor, ikincilik şansımız devam ediyor."

Etiketler :