3 yıldız için operasyon!

3 yıldız için operasyon!

Polonyalı Bartosz Bereszynski için Sampdoria’yla temas halinde bulunan Beşiktaş Yönetimi, Sivassporlu Douglas ve Fenerbahçe’den Şener Özbayraklı için de görüşmelerini sürdürüyor.

Ajans Beşiktaş - Ara transfer dönemine Burak Yılmaz ve Isimat Mirin hamleleriyle giriş yapan Siyah-Beyazlılar’da gözler, sağ beke döndü...

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda Gökhan Gönül’le rekabet halinde olacak bir oyuncu transfer etmek istiyor. Düğmeye basan Kara Kartal, bu konuda çalışmalarına devam ediyor. 

Serie A ekibi Sampdoria’nın Polonyalı oyuncusu Bartosz Bereszynski için soluğu İtalya’da aldı. Beşiktaş transfer komitesi, bu isim için görüşmelerde bulunmuş sonrasında İstanbul’a dönmüştü. Oyuncu ve kulübüyle pazarlıklarını sürdüren yönetim, ek olarak Süper Lig’den 2 isim için de girişimlerini sürdürüyor.

Tolgay konusuna bağlı...

Spor Toto Süper Lig ekibi Sivasspor’un Barcelona’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı Douglas için temaslar devam ediyor. Kara Kartal, ek olarak Fenerbahçe’nin milli oyuncusu Şener Özbayraklı için de görüşmeleri sürdürüyor.  Takımın genç stoperi Fatih Aksoy’u kiraladıkları Sivasspor’la Douglas için pazarlıklara devam eden Kartal, Şener Özbayraklı konusunda ise Sarı- Lacivertliler’in Tolgay Arslan konusunda yapacağı teklifi bekliyor.  Fenerbahçe, Tolgay Arslan’ın gidişine onay vermek için Şener Özbayraklı artı 3 milyon Euro talep etti. Beşiktaş’ın, bu 3 isimden birini gelecek hafta açıklayacağı konuşuluyor. (Fanatik)

Etiketler :