38'lik delikanlı Atiba!

38'lik delikanlı Atiba!

Atiba Hutchinson, Konyaspor maçında oyuna girdi, takımın çehresini değiştirdi. Kanadalı'nın formu ülkesinde gündem oldu. Atiba dün de 38 yaşına girdi.

Ajans Beşiktaş - Atiba, ülkesi Kanada'da da manşetleri süslüyor... Konyaspor maçında sonradan oyuna giren ve Siyah-Beyazlılar'ın ataklarında önemli rol oynayan tecrübeli futbolcu, maçın kader adamlarından biri oldu.

"Tsn.ca" Atiba'nın Konya maçındaki performansına ayrı bir parantez açtı ve "Atiba Hutchinson, Konyaspor maçında sonradan oyuna girmesine rağmen gol pası verdi ve Beşiktaş'ın galibiyetine doğrudan katkı yaptı. Atiba'nın pasında Rosier golü attı ve Beşiktaş zirveye ortak oldu" denildi.

Kanadalı oyuncu, dün ise tam 38 yaşına girdi... 2013 yılında bedelsiz olarak PSV Eindhoven'dan transfer edilen Atiba, için dün tesislerde pasta kesildi. Emektar oyuncu, Beşiktaş'ın bu sezon 21 Süper Lig maçında forma giyerken, 3 gol, 5 asistlik de performans ortaya koydu. Atiba'nın sezon sonu sözleşmesi bitecek.

CENK İDMANDA

Konyaspor'u Rosier'in golüyle deviren Beşiktaş, ara vermeden Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başladı. Yeni transfer Cenk Tosun takımla ilk antrenmanına çıktı. Siyah-Beyazlılar Türkiye Kupası'nda da Konyaspor ile bu kez deplasmanda karşılaşacak. (Akşam)

Etiketler :