4 kulübün Divan Başkanı buluştu: "Bu akşam Fenerbahçeliyiz!"

4 kulübün Divan Başkanı buluştu: "Bu akşam Fenerbahçeliyiz!"

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'un divan kurulu başkanlarını ağırladı. 4 başkan da Türk futboluna yönelik dostluk mesajları verdi.

Ajans Beşiktaş - Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'un divan kurulu başkanlarını ağırladı.

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu yaptığı açıklamada, "Divan başkanlarımızı ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Geldikleri için kendilerine çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün buraya şampiyonluk yaşamış takımlarımızı davet ettik. Trabzonspor Divan Başkanımız Ali Sürmen Bey, yoğun iş temposu nedeniyle katılamayacağını belirterek bizlere selam ve sevgilerini iletti. Hatta kendisi bizi Trabzon´da ağırlamaktan onur duyacağınız söyledi" diye konuştu.

"Bu akşam Fenerbahçeliyiz"

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk şunları söyledi:

"Öncelikle şunu söyleyeyim. Renkleri bir tarafa bırakmamız lazım. Bugün Fenerbahçe formasında ay-yıldız önemli. Fenerbahçe´yi bu akşam kalpten destekliyorum. Yarın Galatasaray, başka gün Bursa olur. Önemli olan Türk bayrağının yurt dışında dalgalanması. Bugün Fenerbahçeliyiz. Hakem konusuna girmememiz lazım. Oturduğumuz koltuklardan dolayı girmememiz lazım. Taraftar olarak çok konuşuruz ama bizim işimiz marka değerini yükseltmek. Gelirleri arttırmak ve sıkıntılardan kurtulmaktır. Dolayısıyla kavgayı, küçük kişisel hesapları, kulüplerin sırtından şöhret oma kaygıları bir kenara koymalıyız. Hakem hataları oluyor. Yarın da olacak. Türkiye ligi Avrupa´nın en kaliteli liglerinden biri. Tük futbolunun değerini arttırmak için üzerimize düşeni yapmalıyız"  (Habertürk)

Etiketler :