6 maçlık dış saha yenilmezliği Ankara’da egale edildi!

6 maçlık dış saha yenilmezliği Ankara’da egale edildi!

Ocak-Nisan 2019 tarihleri arasındaki 6 maçlık dış saha yenilmezliği dün Ankara’da egale edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ı ligin zirvesine taşıyan Sergen Yalçın geldiği günden bu yana ortaya koyduğu performans ile de siyah-beyazlıların en güvendiği isimler arasına girdi. Geçtiğimiz sezon 15 lig maçında takımın başında olan ve yakaladığı 2.13'lük puan ortalaması ile ligi kasıp kavuran Sergen Yalçın bu sezon da 24 lig karşılaşmasında 16 galibiyete uzandı. Beşiktaş, bu performans ile zirveyi ezeli rakipleri ile paylaşırken son 6 deplasman zaferi ile de farkını konuşturdu.

4 GALİBİYET 2 BERABERLİK

Süper Lig'de çıktığı son 6 deplasman maçında yenilgi yüzü görmedi. A.Gücü (1-0), Kayserispor (2-0), Karagümrük (4-1) ve G.Birliği (3-0) galibiyetlerinin yanı sıra Hatay (2-2) ve Antalya (1-1) maçlarından mağlup olmadan ayrılan Sergen Yalçın'ın talebeleri, daha önce, böylesine uzun seriyi Ocak-Nisan 2019 tarihleri arasında 6 karşılaşma ile başaran Şenol Güneş'i yakalamış oldu.

KAR YAĞIŞI ARTTI, KIRMIZI TOPA DÖNÜLDÜ

Maçın son 30 dakikasında Ankara'da kar yağışı şiddetini de artırdı. Eryaman Stadı'nda alttan ısıtma olması nedeniyle bu anlara kadar sahada sorun olmazken zaman zaman tipiye dönen kar nedeniyle hakem maçın oynandığı topu da değiştirip kırmızı top ile maça devam etti. (Sabah)

Etiketler :