7 bölgeye transfer

7 bölgeye transfer

Zirve iddiasını yitiren Beşiktaş'ta kadro baştan aşağı yenilenecek. Altı oyuncusunu gözden çıkaran siyah-beyazlılar; kale, stoper, sol bek, sağ bek, ön libero, sağ kanat ve forvete takviye yapacak.

Ajans Beşiktaş - Beraberlikle biten Trabzonspor maçı sonrası teknik direktör Sergen Yalçın, "Artık yarışın içinde olduğumuz söylenemez" itirafında bulunmuş ve yeniden yapılanma mesajı vermişti. Beşiktaş yönetiminin bu bağlamda çalışmalarına çoktan başladığı öğrenildi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin, kiralık sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Karius, Elneny, Diaby ve Rebocho dörtlüsünün opsiyonlarını kullanmama kararı aldığı belirtildi.

VİDA VE LJAJİC EURO 2020 SONRASI SATILACAK

Caner Erkin ve Gökhan Gönül'le yeni mukavele görüşmelerini Mart ayına bırakan siyah-beyazlılar, Avrupa Şampiyonası sonrasında ise Domagoj Vida ve Adem Ljajic'i bonservisiyle satıp gelir elde etmek istiyor. Yönetimin, teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda gelecek sezon için kaleci, stoper, sol bek, sağ bek, ön libero, sağ kanat ve forvet transferleri yapacağı, gidecek oyuncuların durumuna göre de sayının artabileceği kaydedildi. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)