A.Gücü teknik direktörü Kaplan: "Beşiktaş'tan puan almak istiyoruz"

A.Gücü teknik direktörü Kaplan: "Beşiktaş'tan puan almak istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ajans Beşiktaş - Ankaragücü Beştepe Tesislerinde bugün yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Mustafa Kaplan çalışmalarını ise bu doğrultuda yaptıklarını vurguladı. 

“Beşiktaş’tan puan almak istiyoruz” 

Oynayacakları son beş maçın önemli olduğunu dile getiren Mustafa Kaplan, “Deplasmana gidiyoruz ama kağıt üzerinde her ne kadar Beşiktaş’ı favori olarak gösterseler de bizde favoriyiz. Biz orada kora kor oynayacağız. Her zamanki oyun mantalitemizi sahaya sürerek oyuncularımıza gereken bilgileri aktardık. Bizde iyi bir takımız onlarda, onlarında bizimde ligde bir hedefi var. İstanbul’a puan için gidiyoruz iyi bir maç olacak. Ligde 36 puanımız var. Ben hep barajın 38-39 puan olacağını söylüyordum. Artık barajın da düştüğünü yaptığımız hesaplamalara göre 37 puanda biteceğini düşünüyordum. Böyle olunca bizim içinde bir rahatlık var. Ama biz bu rahatlığı sadece kağıt üzerinde konuşuyoruz. Oyuncularımızın hepsi işin ciddiyetinde ve bilincinde. Yaklaşık 6-7 futbolcumuz ilk kez bir Beşiktaş maçı oynayacaklar bu da bizim için bir avantaj. Beşiktaş’ın iyi oyuncuları ve iyi yönleri var. Biz onlara göre her türlü önlemi almış durumdayız. Oyuncularımıza bunları anlattık ve yaptığımız analizlerde Beşiktaş’ın önemli oyuncularını da gösterdik. Kısacası biz Ankaragücü olarak İstanbul’a gidip Beşiktaş’tan puan almak istiyoruz” diye konuştu. 

“Kalan maçlarda puanlar alıp ligde kalmayı garantilemek istiyoruz” 

Karakterli bir futbolcu grubu ile çalıştığını söyleyen Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Varını yoğunu veren bir oyuncu grubumuz var. Böyle olunca da istediğimiz skorları alıyoruz. Tekrar söylüyorum 36 puan bizim için iyi bir puan fakat kalan maçlarımızda puanımızın üzerine puanlar koyup bu ligde kalmayı garanti altına almak istiyoruz” ifadesini kullandı.