Aaron Boupendza'nın menajerinden transfer açıklaması!

Aaron Boupendza'nın menajerinden transfer açıklaması!

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu öğrenilen Aaron Boupendza'yla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Tecrübeli futbolcunun menajeri Serdar Dağlı, yıldız santraforun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Katar Ligi ekiplerinden Al Arabi'de forma giyen Aaron Boupendza, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündemine geldi. Tecrübeli santraforun menajeri Serdar Dağlı, Aaron Boupendza'nın son durumuna dair açıklamalarda bulundu.

4 MİLYON 250 BİN EUROYA GİTTİ

Atakaş Hatayspor'da muhteşem bir performans sergileyen Aaron Boupenzda, 2020-2021 sezonunu Süper Lig'de gol kralı olarak tamamladı. Tecrübeli futbolcunun yaşının da henüz çok ilerlememiş olmaması nedeniyle Al Arabi, Aaron Boupendza için Akdeniz ekibine 4 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödedi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Gabonlu santraforun güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor. Aaron Boupenzda'nın Al Arabi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Tecrübeli futbolcu hücumun her bölgesinde forma giyebiliyor.

4 GOL VE 2 ASİST

Aaron Boupendza bu sezon Al Arabi formasıyla 12 resmi müsabakada süre aldı. Gabonlu santrafor bu süreçte rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Aaron Boupendza takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

GABON'UN VAZGEÇİLMEZİ

Gabon Milli Takımı'na 23 kez davet edilen Aaron Boupendza, rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Tecrübeli futbolcu Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı yaşadığı 2020-2021 sezonunda toplamda 22 gol atma başarısı gösterdi.

MENAJERİ KONUŞTU

Aaron Boupendza'nın menajeri Serdar Dağlı, basında çıkan Fenerbahçe ve Beşiktaş iddialarına cevap verdi. Beyaz Tv'ye konuşan oyuncunun temsilcisinin yaptığı açıklamalar transferin nabzını bir kat daha artırdı.

İDDİALARI YALANLAMADI

'Bazı kulüplerle görüşüyoruz, Boupendza'nın Türkiye'ye dönüşü neden olmasın?' diyen Aaron Boupendza'nın menajeri Serdar Dağlı, transferin sezon sonunda gerçekleşebileceğini belirterek Fenerbahçe ve Beşiktaş iddialarını yalanlamadı.

'GÖRÜŞMELERE DEVAM EDECEĞİZ'

Menajer Dağlı, "Bazı kulüplerle görüşüyoruz. Şu an transfer zor ama sezon sonu için görüşmelere devam edeceğiz. 5 milyon euroya transfer oldu. Aaron Boupendza 2 milyon dolar maaş alıyor. Türkiye'de ligi tanıyor ve çok seviyor. Türkiye'ye dönüşü neden olmasın?" şeklinde konuştu.

'SEZON SONUNDA AYRILMAK İSTİYOR'

Al-Arabi'nin Aaron Boupendza'yı devre arasında göndermek istemediğini belirten Serdar Dağlı, oyuncusunun sezon sonunda Katar ekibinden ayrılmak istediğini dile getirdi ve "Boupendza hakkında çıkan Türkiye haberleri hakkında mutlu oldu. 2024 yılına kadar sözleşmesi var. Devre arasında göndermek istemediler. Avrupa'dan da devre arasında kulüpler talip oldu ama kulübü yüksek bonservis istedi. 7 milyon euro talep ettiler. Boupendza sezon sonunda ayrılmak istiyor. Sezon sonunda bu rakam düşebilir" ifadelerini kullandı.

FUTBOLA ÜLKESİNDE BAŞLADI

Mounana altyapısında futbola başlayan Aaron Boupendza daha sonra Bordeaux, Pau, Ajaccio, Tours, Feirense, Hatayspor ve Al Arabi formaları giydi. Öte yandan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olduğu belirtildi. (Akşam)