Aaron Boupendza'nın yeni adresi belli oldu

Aaron Boupendza'nın yeni adresi belli oldu

Süper Lig'in eski gol krallarından olan ve ara transfer döneminde Beşiktaş'ın da gündemine gelen Aaron Boupendza, formasını giydiği Al-Shabab'dan yeni takımına transfer olmaya hazırlanıyor.

Ajans Beşiktaş - Suudi Arabistan Pro League'de Al-Shabab forması giyen Aaron Boupendza, yeni takımına imza atmaya hazırlanıyor. Gabonlu golcünün yeni adresi belli oldu.

SÜPER LİG'DE GOL KRALLIĞI YAŞAMIŞTI

Aaron Boupendza, 2020'nin yaz transfer döneminde Bordeaux'dan Hatayspor'a transfer olmuştu. Hatayspor'da geçirdiği tek sezonda 36 maçta 22 gole imza atan Gabonlu oyuncu, sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

Türkiye'de sergilediği başarılı performans sonrası birçok takımla adı anılan Boupendza, 2021'in yaz transfer döneminde Katar ekibi Al Arabi kadrosuna katılmıştı. 2022'nin yaz transfer döneminde de Al-Arabi'den Al-Shabab'a geçen Boupendza, 2023 yazında yine ülke değiştirerek bir transfer gerçekleştirecek.

ARA TRANSFERDE BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNDEYDİ

Aaron Boupendza, Hatayspor'daki başarılı performansı sonrası özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Sonrasında kariyerine Katar ve Suudi Arabistan'da devam eden Boupendza için bu sezonun ara transfer döneminde Beşiktaş, devreye girmişti. (Fanatik)