Abdullah Avcı: "1 hafta boyunca, ne alın ne satın"

Abdullah Avcı: "1 hafta boyunca, ne alın ne satın"

Tesislere gelerek takım hakkında bilgiler alan siyah-beyazlıların ­­ çiçeği burnunda teknik adamı, transfer olma durumları olan oyuncular için hiçbir işlem yapılmamasını istedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’la anlaşmaya varan Abdullah Avcı, dün saat 13.00 sularında siyah-beyazlı takımın tesislerine giderek incelemelerde bulundu. Tesis personeli ile de tanışan Avcı, Beşiktaş’ın antrenman sahaları, konaklama alanları, spor salonları ve yemek alanlarını,  yönetim kurulu üyesi Ahmet Ürkmezgil ve A takımdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı ile birlikte gezdi. Ümraniye Nevzat Demir Tesislerindeki incelemelerin ardından Abdullah Avcı, Ahmet Ürkmezgil ve Ahmet Kavalcı takımdaki oyuncuların durumuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Takım hakkında yaklaşık bir hafta sürecek olan bir analiz gerçekleştireceğini söyleyen Avcı’nın bu süre içinde takımdaki hiçbir oyuncu için işlem yapılmamasını istediği öğrenildi.

Altyapı teklifi

Takımdaki oyuncuların maç ve fiziksel performanslarını inceleyeceğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, kalacak ve gidecekleri, ekibiyle birlikte yapacakları geniş çaplı analizler sonucunda belirleyeceklerini söyledi. Avcı, yapılacak transferler için de bu çalışmanın çok önemli olduğunun altını çizdi. Öte yandan yapılan görüşmede Ahmet Ürkmezgil, Avcı’ya “Genç takımlarda futbolcu havuzumuz oldukça geniş. Sizin de altyapı konusunda çok değerli tecrübeleriniz var. Altyapıyı da size teslim etmek istiyoruz” teklifinde bulundu. Avcı’nın bu tekliften dolayı çok memnun olurken “Başarıların sürekli olması açısından uzun vadeli planlar yapmak çok önemli. Ekibimle beraber altyapıyla ilgili ciddi mesai harcayacağız” sözünü verdi. (Türkiye Gazetesi)