Abdullah Avcı basın toplantısında konuştu: "14 tane gol olmaz. Hepimiz sorguluyoruz"

Abdullah Avcı basın toplantısında konuştu: "14 tane gol olmaz. Hepimiz sorguluyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Wolverhampton maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Abdullah Avcı, Wolverhampton maçı öncesi basın toplantısında şunları söyledi:

"Hayat her gün sana yeni bir fırsat sunuyor, yarın da bu fırsatlardan biri. Oynayacağımız takım, Premier Lig takımı. Ortalama 58 tane direkt oyun oynayan, taçları korner gibi atan bir takım. Çözüm noktaları var.

Son maçı eski sistemle oynadım, Avrupa Kupası'nın birini eski sistemle oynadım, Sivasspor maçının 2. yarısını eski sistemle oynadım. Burada yediğimiz toplam gol sayısı 11 tane. Artık dünya futbolunda bir sistem üzerinden konuşulmuyor.

Bizim etki edeceğimiz alan, futbol sahasıdır. Sayın Fikret Orman başkanımız kulübe hizmetler vermiştir, ben de olayı dışarıdan takip ediyorum. Karardan sonra bir kez konuştuk. Bizim Beşiktaş ailesine katkımız saha içinde olacaktır.

Ben hiç bireysel oyun üzerinden gitmedim. Bugün bireysel hataları sayarsak, Karius'u, Vida'yı, Atiba'yı, Caner'i, beni de taktiksel hatadan sayabilirsin. Çok mu oldu 6 haftada? Hakikaten çok oldu. Maça başlıyorsun, kırmızı kart, penaltı gol. Çok oldu.

Ben bu ülkede 5 farklı oyun oynatan bir adamım ama bunların hepsini yaparken savunma güvenliği vardır. Rakip ceza alanına en fazla giren takım olurken de, savunma güvenliği vardır. En çok dikkat ettiğim şey, 14 tane gol olmaz. Hepimiz sorguluyoruz."