Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın kazandığı penaltıyı eleştirdi: "Penaltı mı değil mi tartışılır"

Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın kazandığı penaltıyı eleştirdi: "Penaltı mı değil mi tartışılır"

Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Beşiktaş'la 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Taraftarlarımız kutlamalara yavaş yavaş başlasınlar." dedi.

Ajans Beşiktaş - Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Valerian Ismael’in sahaya çıkması muhtemel oyun planını anlamak için geçmişte çalıştırdığı takımları analiz ettiklerini belirtti.

Beşiktaş'ın hoca değişikliği, Avrupa kupaları hedefi, kendisini tekrar iyi hissettirme ve tekrar yarışın içerisine girme çabası içinde olduğunu ifade eden Avcı, şöyle devam etti:

"Maça hazırlanırken hocalarının son dönemde oynattığı formasyondan ve yaptığı açıklamalardan yola çıkarak 3-4-3 sistemine göre hazırlandık. Hocanın bundan önceki çalıştırdığı takımlarda savunmada ve hücumda neler yaptığına çalıştık. Haftamızda çok iyi geçti. İlk yarı itibarıyla oyun dalgalı sürece girdi. İlk yarı Djaniny atsa belki öne geçecektik. İkinci yarı golü bulduk. Bugünkü kilit nokta savunma arkasına koşulardı. Hüseyin’in pasıyla bunu yaptık. İkiyi bulabilirdik ama rakibin de kaliteli ayakları var, penaltı kaçırdılar. Penaltı mı değil mi tartışılır. Sonra golü buldular kırmızı kart oldu. Sonra fırsatlar yakaladık son dakika direkten dönen bir top var. Oyun gitti geldi. Kazanmak istedik ama kazanamadık."