Abdullah Avcı: ''Oğuzhan'ı Beşiktaş'a geldiği ilk dönemde A Milli Takım'a almıştım''

Abdullah Avcı: ''Oğuzhan'ı Beşiktaş'a geldiği ilk dönemde A Milli Takım'a almıştım''

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı, siyah beyazlı futbolcu Oğuzhan Özyakup hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın eski teknik direktörü ve beIN Sports yorumcusu Abdullah Avcı, siyah beyazlı futbolcu Oğuzhan Özyakup hakkında değerlendirmelerde bulundu. Oğuzhan'ın teknik bir oyuncu olduğunu belirten Avcı, ''Beşiktaş'a geldiği ilk dönemde A Milli Takım'a almıştım. Beşiktaş'tayken de uzun süre konuştuğum biri Oğuzhan. Hızlı düşünen, teknik bir oyuncu." dedi.

Dorukhan hakkında da konuşan Abdullah Avcı, ''Dorukhan, benim dönemimde Alanyaspor maçında sakatlandı. O gün Dorukhan'ı sağ bekte kullanıyorduk. Gaziantep maçında da stoper ve sağ bek gibi kullanmıştık. Buna çok uygun bir oyuncu."

"Dorukhan çok ciddi bir sakatlıktan çıktı, maç sayısı çok az. Teknik heyette mutlaka veriler vardır ve ona göre karar vermiştir. Necip, benim dönemimde de oynadı burayı. Necip'in antrenman temposu da aynıdır, maç temposu da."

"Hocanın tercihidir, saygı göstermek lazım çünkü o zamanı beraber geçiriyor. Dorukhan çok iştahlı bir oyuncu, inşallah sakatlıktan iz kalmadan futbol yaşantısına devam eder, kullanışlı bir oyuncu."  ifadelerini kullandı.

Etiketler :