Abdullah Avcı'dan galibiyet yorumu!

Abdullah Avcı'dan galibiyet yorumu!

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor’u Vida ve Diaby’nin golleriyle 2-1 mağlup ederek bu sezonki ilk deplasman galibiyetini aldı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in 10. hafta mücadelesinde Antalyaspor, sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Siyah-Beyazlılar, karşılaşmadan Vida ve Diaby’nin attığı gollerle 2-1 galip ayrılırken Antalyaspor’un tek golü Mukairu’dan geldi.

Maç sonunda konuşan Abdullah Avcı şunları söyledi:

"Bugün birçok taraftan bakacağımız bir durum var. İlk yarıda hem 2-0, hem iyi oyun, hem kaçan goller var. 3-0 minimumla içeri girmemiz gereken bir oyun var. Hücum anlamında bir sıkıntımız yok, savunma anlamında var dedik devre arası soyunma odasında.

Böyle maçlarda her türlü oyunu cebine alman gerekiyor. Oyuna iyi başladık, topa sahip olduk ama hareketsiz bir oyun vardı.

Biz aslında bugün topa sahip olup, kenarlardan oynayacaktık. Merkezden oynayınca daha sonra sıkıntı oldu. Gel gitleri olan bir oyun vardı. Oyuncu da ikinci yarıdan memnun değil.

İlk yarı harika bir oyun. Net bir skor. İkinci yarıda oyuna rakibi ortak ettiğimiz bir oyun. Bir taraftan daha bakalım. Geçiş döneminden geçiyoruz ve son 4 maçta 10 puan, yenilen gol 1.

Beşiktaş forması her zaman zirvede olacaktır. Bir süreç yaşadık, kulübün yaşadığı, oyuncunun yaşadığı sürecin içinden çıkıp tekrar buraya gelebilmek, Beşiktaş formasının değerli olduğunun karşılığıdır. Kazanımlar özgüven olarak dönecek.

SAKATLARIN DURUMU

Nkoudou dönüyor. Douglas'a bakacağız. Victor döndü. Dorukhan'ın durumunu zaten biliyorsunuz. Perşembe Avrupa Ligi maçı sonrası orada kalacağız, cuma rejenerasyon yaptıktan sonra cuma öğlen buraya geleceğiz. Cumartesi kampa gireceğiz."

Etiketler :