Abdullah Avcı'dan maç sonu açıklamalar! Beşiktaş taraftarlarından özür...

Abdullah Avcı'dan maç sonu açıklamalar! Beşiktaş taraftarlarından özür...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'ndaki ilk maçında Slovan Bratislava'ya son dakikada yediği golle 4-2 kaybetti. 

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne mağlubiyetle başladı. Slovan Bratislava ile yapılan maçta 90. dakikaya 2-2'lik eşitlikle giren Abdullah Avcı'nın öğrencileri, duraklama dakikalarında yediği 2 golle sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Kara Kartal'ın Alman kalecisi Loris Karius, yediği gollerin ardından taraftarın hedefindeki isim haline geldi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı şunları söyledi:

"Çok fazla değerlendirilecek bir şey yok. Sistem, organizasyon, bireysel performans, takım savunmasında hata... Bunun çok açıklaması yok. Çözüm bulmaya çalışacağız ama bu seviyede bu şekilde hata yapamazsın. Kendimizi ve oyuncuları sorgulayacağız.

Enzo Roco ve Victor Ruiz'in sakatlıklarına dönünce bakacağız. Sahanın içerisinde doğru durmuyorsan, bunu bireysel performanslarla, sistemle açıklayamazsın.

Bu kadar hatanın çok sağlıklı bir açıklaması yok. Kötü bir görüntü var. Beşiktaş taraftarlarından özür diliyoruz. Yarın daha sağlıklı düşünerek, neler yapabileceğimize karar vereceğiz.

Sahada toplamda 7 tane yeni transfer vardı. Bireysel performansla, bir arada oynamamayla bu kadar pozisyon vermenin alakası olduğunu düşünmüyorum.

Sistemin, topu ayağından basit kaybetmekle, rakipten 7-8 metre uzak kalmayla alakası yok. Eski sisteme geçsen de, üç metreyi kapatamıyorsan açıklaması yok. Oturup sorgulayacağız her şeyi, sonra karar vereceğiz.

Disiplin sorunu olduğunu düşünmüyorum. İlla bu oyunu oynayacağız demedim, oyunculardan geri dönüş de aldım. Odaklanma sıkıntısı var veya bir an evvel sonuç alma kaygısı olabilir.

Benim de mesleki anlamda alışık olmadığım bir durum var. En çok savunma güvenliğine önem veririm. İlk ve ikinci golde sağlıklı koşular olmadı. Umarım bir an evvel çözüm buluruz."

Etiketler :