Abdullah Avcı'nın Portekiz'e gitmemesi üzerine şok sözler: "Beşiktaş camiasına ve tarihine yakışmaz!"

Abdullah Avcı'nın Portekiz'e gitmemesi üzerine şok sözler: "Beşiktaş camiasına ve tarihine yakışmaz!"

Uğur Meleke, Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın grip nedeniyle takımla birlikte Portekiz'e gitmemesini eleştirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın geçirdiği ağır gribal enfeksiyon nedeniyle Braga maçına kafileyle birlikte gitmemesi sosyal medyada gündem olurken, CNN Türk'te Uğur Meleke bu konu hakkında son derece çarpıcı eleştirilerde bulundu.

Uğur Meleke, CNN Türk'te Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın kafileyle birlikte Portekiz'e gitmemesi hakkında şu sözleri söyledi.

"BU STRATEJİ BELLİ Kİ BİLİNÇLİ VE TÜRK SPORSEVER OLARAK BENİ RAHATSIZ EDİYOR"

Çok geçmiş olsun diyeceğim Abdullah hoca'ya. Herhalde hayati ve çok büyük bir rahatsızlıktır -ki, takımıyla beraber gitmemiş. Benzerini çok az duydum. Ancak çok büyük rahatsızlıklar antrenörlerin, takımlarıyla birlikte bu seyahetlere gitmemesini gösteriyor. Hafta sonu oynayan bazı oyuncular da kadroda yok.  Bu strateji belli ki bilinçli. Bu strateji bir Türk sporsever olarak beni rahatsız ediyor. Bu oyuncuların da kadroya alınmaması beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Abdullah Avcı, Başakşehir'de yaptığını Beşiktaş'ta da yaptı. Beşiktaş camiası ve tarihine yakışmaz. Matematiksel olarak şansın varken tam kadro, eksiksiz gitmek zorundasın.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN YAPILAN AÇIKLAMA:

"Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı geçirdiği ağır grip nedeniyle devam eden tedavisini aksatmamak için takımımızın Braga kafilesinde yer alamamıştır. Hocamız, tedaviye vereceği cevaba göre tıbbi açıdan uygunluk verilmesi halinde yarın Portekiz ‘e gidecektir." (Futbol Arena)