"Abdullah Hoca kesinlikle sezon sonuna kadar takım çalıştırmayak"

"Abdullah Hoca kesinlikle sezon sonuna kadar takım çalıştırmayak"

Başakşehir’de Avcı’nın yardımcılığını yapan genç teknik adam Serhat Gülpınar, “Abdullah Hoca ile Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra görüştük. Abdullah Hoca kesinlikle sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını ve dinleneceğini söyledi." dedi.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Sarı Lacivertliler için son olarak Beşiktaş’ta görev alan Abdullah Avcı iddiası gündeme geldi.

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Başakşehir’de Avcı’nın yardımcılığını yapan genç teknik adam Serhat Gülpınar, şöyle konuştu:

“Abdullah Hoca ile Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra görüştük. Abdullah Hoca kesinlikle sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını ve dinleneceğini söyledi. Azerbaycan Milli Takımı da teklif yaptı fakat olumsuz sonuçlandı.” 

AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMI İÇİN DE ADI GEÇİYORDU

Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkililerinin milli takım teknik direktörlüğü için Abdullah Avcı ile görüşmek üzere Türkiye'ye geldiği belirtilmişti. Azeri basını, bu buluşmayı 'gizli sefer' manşetiyle duyurmuştu. (Ajansspor)

Etiketler :