Abdurrahim Albayrak'ın Fikret Orman'a sorduğu isim....

Abdurrahim Albayrak'ın Fikret Orman'a sorduğu isim....

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Fikret Orman'a sorduğu isim gündemde merak edilen bir konu olmuştu. O ismin kim olduğu belli oldu. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın, önceki gün yaptığı açıklamada, “Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı arayıp bir futbolcu sordum. Kulüpler transferde birbirlerine karşılıklı saygı içerisinde hareket etmeli” şeklindeki beyanının ardından bu futbolcunun kim olduğu gündemin önemli maddelerinden biri haline geldi.

Kulislerde, sarı-kırmızılıların, Beşiktaş’tan Mustafa Pektemek’i istediği iddiaları dolansa da Albayrak, ilk açıklamasının ardından verdiği demeçle bunu yalanladı. Söz konusu futbolcunun ise 2015-2016 sezonunda Beşiktaş’ta kiralık olarak oynayan, şu anda ise ülkesinin Stuttgart takımında forma giyen Alman forvet Mairo Gomez olduğu ortaya çıktı. Yönetimle sorunlar yaşayan Bafetimbi Gomis’i göndermek isteyen sarı-kırmızılıların, forvet hattını Mario Gomez’le takviye etmek istediği belirtildi. Albayrak’ın, Gomez’in siyah-beyazlılarda forma giymiş olmasını dikkate alarak bunun sorun olup olmayacağını Orman’a danıştığı belirtildi. Orman’ın ise, söz konusu tranfserin kendileri açısından bir problem olmayacağını dile getirdiği kaydedildi. (Yeni Şafak)

Etiketler :