Aboubakar, Beşiktaş soyunma odasına girmesi hakkında konuştu! "Herkes benim gibi dans ediyordu"

Aboubakar, Beşiktaş soyunma odasına girmesi hakkında konuştu! "Herkes benim gibi dans ediyordu"

Vincent Aboubakar, Porto'nun Beşiktaş'a 3-1 yenildiği maçın ardından Beşiktaş soyunma odasına gitmesi hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın deplasmanda Porto'yu 3-1 yenmesinin ardından geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Porto'nun golcüsü Aboubakar'ın Beşiktaş soyunma odasını ziyaret edip neşeli görüntüler vermesi tartışma yaratmıştı.

Ryan Babel'in kaydettiği görüntülerin ardından Porto taraftarı, Aboubakar'ı sert bir şekilde eleştirmişti. Aboubakar, Porto'nun resmi dergisine verdiği röportajda Beşiktaş soyunma odasına yaşanan olaylar hakkında konuştu.

''BÖYLE OLACAĞINI BİLMİYORDUM''

Kamerunlu golcü, Porto taraftarlarından özür dilerken ''Maçın ardından eski takım arkadaşlarımı görmek için soyunma odasına gittim. Sadece selam vermek için gitmiştim. Odaya girdiğimde herkes, tıpkı benim gibi dans ediyordu. Bana gülmeye başladılar. Aslında Porto'nun mağlubiyeti nedeniyle üzgündüm. Ardından Babel, bizi kameraya çekti. Sadece bir kayıttı, uzun süre birbirimizi görmemiştik. Böyle sonuçları olacağını asla tahmin edemezdim. Niyetim kimseyi kırmak değildi. Ama bir kez daha takım başkanından, arkadaşlarımdan, yönetimden ve taraftarlardan özür diliyorum'' dedi. (Sporx)

Etiketler :