Aboubakar gerçeği ortaya çıktı! Başkan Çebi açıkladı

Aboubakar gerçeği ortaya çıktı! Başkan Çebi açıkladı

Sivasspor maçında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Vincent Aboubakar ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Kamerunlu golcünün sözleşmesi ile ilgili açıklamasını okuyuculara aktardı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor karşısında ilk 11'de maça başlayan Vincent Aboubakar sakatlanınca oyuna devam edememişti. Kamerunlu golcü ile ilgili spekülasyonlar devam ediyor.

15 GOL, 5 ASİSTLİK PERFORMANS

Süper Lig'de forma giydiği 26 maçta 15 gol 5 asistlik performans sergileyen ve siyah-beyazlı takımın zirvede yer almasında büyük pay sahibi olan Kamerunlu golcünün 30 maçta sahaya çıkmaması halinde sezon sonu serbest kalacağı ileri sürülüyor.

Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Türkiye'nin merak ettiği konuyla ilgili özel haber yaptı. İşte o haber: "Şunu biliyoruz ki, Beşiktaş’ın Aboubakar’la 1+1 yıllık sözleşmesi var, kayıtlarda belli.

"DETAYLARI ÇEBİ VE YÖNETİM BİLİR"

Elbette sözleşmeyi biz yapmadık, içinde hangi özel maddeler var, bilemeyiz. Diğer detayları en iyi bilen Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kuruludur.

"İDDİALAR DOĞRU MU?"

Bu kadar gündem yaratan Aboubakar olayını araştırmak biz gazetecilerin görevidir. Günlerdir özellikle sosyal medyada tartışılan, çeşitli iddialara duyarsız kalmamız da söz konusu olamaz. Bu konuda Başkan Ahmet Nur Çebi cephesinde neler oluyor diye araştırdım. İddialar doğru mu, değil mi öğrenmeye çalıştım?

ÇEBİ: "SÖZLEŞMESİ 2 YIL"

Başkan Çebi’nin dost meclislerindeki bazı ifadelerine ulaştım. Çebi’nin dostlarıyla gerçekleştirdiği sohbetlerde, “Aboubakar’la ilgili öyle spekülasyonlar yapılıyor ki, şaşırmamak elde değil. Sözleşmesi iki yıl, opsiyon bizim elimizde. Yani uzatıp, uzatmama yetkisi tamamen bizde.

"HİÇBİR YERE GİDEMEZ"

Dedikodularla algı yaratılmaya çalışılıyor. Biz istemediğimiz sürece Aboubakar serbest kalmayı bir kenara bırakın, hiçbir yere gidemez, yetki tamamen bizdedir.

"İSTER UZATIRIZ, İSTER OPSİYON HAKKIMIZI KULLANMAYIZ"

İster uzatırız, ister opsiyon hakkımızı kullanmayız” dediği öğrenildi. Beşiktaş’ta yıllarımız geçti, uzmanlık alanım olduğunu herkes biliyor. Yukarıda okuduklarınıza bir kelime eklemediğimi de gayet iyi bilirsiniz... (Skorer)