Aboubakar İspanya yolcusu!

Aboubakar İspanya yolcusu!

Fenerbahçe'nin de forvet listesinde bulunduğu iddia edilen Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'ın yeni takımı netlik kazanmaya başladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın çifte kupalı 2020-2021 sezonunda oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Aboubakar, ligin son haftalarında sakatlığı sebebiyle forma giyememişti ve sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılarak Al-Nassr'a transfer olmuştu. Al-Nassr'da toplamda 22 maçta görev yapan Kamerunlu yıldız 8 gol atarken 4 asist yaptı.

Al-Nassr'daki mali problemler nedeniyle kuylüpten ayrılacağı iddia edilen Vincent Aboubakar için transferde sıcak saatler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin listesinde bulunan golcü oyuncunun yeni adresi netlik kazanmaya başladı.

RUSYA'DAN FENERBAHÇE İDDİASI

 

Rus basınından Metaratings'in haberine göre, Fenerbahçe'nin asıl hedefi iki defa Beşiktaş'a gelen ve Süper Lig'de iz bırakan Vincent Aboubakar... 

Al-Nassr'ın Al-Ahli ile oynadığı maçtan önce kulübe yakın kaynaklar Aboubakar'ın sakatlığının geçtiğini ve oynamaya hazır olduğunu yazmıştı. Ancak Aboubakar'ın maç kadrosunda olmaması ve ardından da Kamerun Millî Takımı'na çağrılması birçok soru işaretini de beraberinde getirdi. Aboubakar'ın başka bir takımla anlaştığı ve bu yüzden kadroya alınmadığı iddia edildi.

ABOUBAKAR SÜRPRİZİ! YENİ ADRESİ ŞAŞIRTTI

 

Teknik direktörlüğe Gennaro Gattuso'yu getirmeye hazırlanan Valencia, kadrosunu güçlendirmek için de çalışmalarına devam ediyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre, İspanyol temsilcisinin forvet adaylarından birinin Al Nassr'da forma giyen Vincent Aboubakar olduğu belirtildi.

Gattuso'nun Aboubakar için olumlu rapor verdiği ve Valencia'nın, Kamerunlu golcü için teklif hazırlığında olduğu ifade edildi. Kamerunlu golcünün de yeniden Avrupa'ya dönme fikrine sıcak baktığı aktarıldı.

BEŞİKTAŞ'LA İKİ DÖNEMDE DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Al Nassr ile sözleşmesi Haziran 2024'te bitecek Aboubakar, iki dönem Beşiktaş forması giymişti. 2016-2017 ve 2020-2021 sezonlarında siyah-beyazlı takımda oynayan 30 yaşındaki futbolcu, iki dönemde de Beşiktaş ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı. (Sporx)