Aboubakar kulübeye

Aboubakar kulübeye

Konyaspor’a karşı 10 kişi kazanılan son maçta çok yorulan golcü oyuncu bu akşam yedeğe çekilecek. Santrforda Cenk Tosun ya da Cyle Larin olacak.

Ajans Beşiktaş - Kupada çeyrek finalde bu akşam Konyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta rotasyon zamanı… Teknik Direktör Sergen Yalçın yeşil beyazlılarla ligde oynanan son maçta 10 kişi kalan takımın çok yorulması sebebiyle bazı yıldızları dinlendirecek. Bunların başında Aboubakar geliyor. Sergen Hoca santrforda Larin ya da Cenk Tosun'dan yana tercihini kullanacak. Karantinası biten Cenk Tosun'un ilk 11'de olmasa da ısınması için ikinci yarıda sahaya sürüleceği öğrenildi. 

İki eksik

Siyah beyazlılarda Rosier, Josef ve Vida'nın da bu akşamki mücadelede dinlendirilmesi planlanıyor. Karşılaşma öncesi sakatlıkları bulunan Dorukhan ve Rıdvan kadroda yer almadı. Her iki oyuncu da Trabzonspor ile oynanan maçta sakatlık yaşamıştı. Ayrıca Beşiktaş'ın Eskişehirspor'dan transfer ettiği genç sağ bek Bilal Ceylan da kadroda bulunmuyor. Sarı kart cezası sona eren Mensah ile sakatlığını atlatan Gökhan Töre ise kadroya dâhil edildi. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)

Etiketler :