Aboubakar resmen Beşiktaş'ta!

Aboubakar resmen Beşiktaş'ta!

Sözleşme detayları KAP'a bildirildi, Ronaldo ve Weghorst'lu video...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst’un boşluğunu Vincent Aboubakar ile doldurdu. Kamerunlu golcü, seyahat belgesiyle ilgili pürüzün giderilmesinin ardından yola çıktı ve saat 04:20 sularında İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlı kulüp, transferi KAP'a bildirdi. Transferi resmen açıklayan Beşiktaş, tanıtım videosunda Ronaldo'nun Manchester United'dan ayrılmasıyla başlayan sürece gönderme yaptı.

Wout Weghorst'a veda eden Beşiktaş, Aboubakar'a resmen kavuştu. Yaklaşık 10 gündür kulübü Al Nassr ile fesih görüşmeleri yapan Kamerunlu golcü, kulüp ile tüm bağını kopardı. Dün akşam saatlerinde İstanbul'da olması beklenen Aboubakar, seyahat belgelerinde yaşanan problem sebebiyle bir süre daha Riyad'da bekledi. Aboubakar'ı taşıyan özel uçak saat 04:20 sularında Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

Vincent Aboubakar'a Beşiktaşlı yöneticiler ve ailesi eşlik etti. Havalimanında işlemleri yapılan yıldız golcü, geç saatte kendisini bekleyen az sayıdaki taraftara kartal pençesi hareketi yaptıktan sonra araca binerek otele götürüldü.

MALİ DETAYLAR KAP'A BİLDİRİLDİ

Beşiktaş, Aboubakar'ın 2,5+1 yıllık transferi için KAP'a bildiri yaptı.

“Profesyonel Futbolcu Vincent Pate Aboubakar'ın transferi konusunda Oyuncu ile 21 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2024-2025 sezonu sonuna kadar iki buçuk yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya net 1.140.000 Avro imza parası ve 2022-2023 sezonu için net 1.555.000 Avro, kalan sezonlar için sezon başına net 3.110.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.”

TAKIMLA BULUŞTU

Aboubakar, imza sonrası teknik direktör Şenol Güneş, teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi

RONALDO'LU TRANSFER VİDEOSU! KELEBEK ETKİSİ...

Beşiktaş'ın Aboubakar transferini açıkladığı videoda Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan ayrılmasıyla başlayan sürece gönderme yapıldı ve 'kelebek etkisi' denildi.

KAYSERİSPOR MAÇI KADROSUNDA OLACAK

Bugün Kayseri'ye gidecek siyah-beyazlı ekipte Vincent Aboubakar da kafiledeki yerini alacak.

Lisansı çıkan Kamerunlu forvet, yarın oynanacak Kayserispor maçında şans verilmesi halinde sahaya çıkabilecek. (Hürriyet)