Aboubakar: ''Sakatlığım nüksederse sözleşmem feshedilecek''

Aboubakar: ''Sakatlığım nüksederse sözleşmem feshedilecek''

Beşiktaş'ın yıldızı Vincent Aboubakar, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yıldızı Vincent Aboubakar, basın mensuplarının sorularını cevapladı. İşte Aboubakar'ın açıklamaları;

''Burada kısa bir hikayemiz olmuştu, devamını yazmak için bu güzel kulübe geldim.''

''Sakatlığım nüksederse sözleşmem feshedilecek. Taraftarın buna rağmen beni sıcak karşılamasına teşekkür ederim. Uzun süre sahalardan uzak kaldım ama şu an iyiyim, oynamaya hazırım.''

''Geçen sezon oynamama sebebim tamamen teknik direktörün tercihiydi. Yüzde 100'ümü verdim. Antrenmanlarda elimden geleni yaptım. Saygı duymak lazım. Burada çok iyi karşılandım, desteklerini hissedebiliyorum."

''Biz burada birbirimizle mücadele etmiyoruz, kupalar kazanmak için mücadele ediyoruz.''

''Bir önceki ayrılığımın sebebi menajerimle kulüp arasında yaşanan anlaşmazlıktı. Kulüple alakalı bir anlaşmazlık oldu ama yeniden beraberiz. Porto'da 1 sene daha sözleşmem vardı ama ben oynamayı tercih ettim. Maç tempomu kazanmak istediğim için buradayım.''

''Ben 9 numarayım. Forvette kendimi iyi hissediyorum. Takıma yardımcı olmam gerekirse kanat forvet olarak da oynarım.''

"2 dönem hakkında kıyaslama yapmak doğru olmaz. Şu anda yeni oyuncularla kurulan takımız, zamana ihtiyacımız var. Hocamızın istediklerini anlayıp; sahaya uygulamak lazım ilk başta. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımız."

"Burada çok iyi insan topluluğuyla karşılaştım. Üçlü çektirdiğim an ölümsüzleşti sanki."

"Transfer klibini çekerken sahaya girdiğim an bütün anılar aklıma geldi. Üçlü çektirdiğim an vb. çok duygulandım."

"Ayrıldıktan sonra Porto'ya gittiğim ilk dönem oynuyordum, ta ki sakatlık dönemine kadar. Ondan sonra işler kötü gitmeye başladı. Burada güven tazeleyeceğim."

"Benim için gol atmak önemli değil, takım olarak büyümek lazım. 30 gol atabilirsiniz ama hiçbir şey kazanamazsınız, bunun önemi yok. Elimizdeki mevcut kadroyla beraber yükselmemiz lazım."

"Kendimi ruhen meydan okumaya hazır hissediyorum. Zorlukları en kısa zamanda aşacağım."

"Bu kulübü tanıyorum. Bana güvenen bir kulüp. Burada daha çok süre alacağımı biliyorum. Bunların hepsinin tadını çıkarmak için buraya geldim."

"Beşiktaş dışında birçok takımdan teklif aldım. İspanya'dan teklifler geldi."

"Buradaki herkesle ilişkim çok iyi. Buraya çalışıp bu kulübe bir şeyler katmaya geldim. Bu çalışmalardan sonra onların bana benim de onlara duyduğum saygının artacağını düşünüyorum."

Etiketler :