Aboubakar ve Cenk'in ardından o da geliyor

Aboubakar ve Cenk'in ardından o da geliyor

Beşiktaş, sezon başında eski golcüleri Aboubakar'ı kadrosuna dahil etmiş ve Kamerunlu golcü attığı gollerle takımını zirveye taşımıştı. Kara Kartal, ara transfer döneminin bitimine 1 gün kala Cenk Tosun'u da transfer ederken, yeni bir iddia geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, son olarak Süper Lig'de Trabzonspor'u evinde konuk etmiş ve bordo-mavililer mücadeleden 2-1'lik üstünlükle ayrılmıştı.

Bu sonuçla siyah beyazlılar, liderlik koltuğunu ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırmıştı. Maçın ardından Beşiktaş, transferin son gününde sürpriz çıkışlar için düğmeye bastı.

CENK GELDİ

Kara Kartal, Trabzonspor maçının ardından Cenk Tosun'u İstanbul'a getirdi ve siyah beyazlı taraftarların hayalini kurduğu Aboubakar-Cenk tandemini yeniden oluşturdu.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Cenk Tosun'u özellikle istediği ifade edilirken, siyah beyazlılar transferin son gününde bir sürprize daha imza atmaya çok yaklaştı...

Fichajes.net'te yer alan bilgilere göre Beşiktaş, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrolarını güçlendirmesiyle beraber, forvet hattına bir takviye daha yapmayı planlıyor.

NEGREDO İÇİN FLAŞ ATAK!

Haberde, Beşiktaş'ın Negredo'yu yeniden kadrosuna katmak istediği ifade edilirken, şu sözlere yer verildi;

"Türk kulübü Beşiktaş, Alvaro Negredo'nun peşinde. Yıldız futbolcu şu sıralar Cadiz'de harika işler yapıyor ve bu siyah beyazlıların iştahını kabartıyor.

Negredo, daha önce Beşiktaş'ta 45 maçta 15 gol atmış ve siyah beyazlılarda iyi izlenimler bırakmıştı. Sonrasında edilen yüksek maaşlı teklif onun Dubai'ye gitmesine neden oldu. Türk takımında o sıralar pek de istikrarlı değildi.

YENİDEN YÜKSELİŞTE

Türk takımı Beşiktaş, eski futbolcusunu takip etti ve İspanyol forvet, 35 yaşında olmasına rağmen müthiş performans sergiliyor.

Siyah beyazlılar, onu iki sezon sonra yeniden transfer etmek için devreye girdi ve şu anda ikna etmek için çabalıyor.

İNDİRİM BEKLENİYOR

Beşiktaş, Negredo'dan indirim bekliyor. İspanyol golcünün talebi 2 milyon euro. Bu rakam düşürülmesi halinde transfer gerçekleşecek.

Beşiktaş'ın amacı, rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaptığı transferler sonrası forvet hattını en iyi şekilde güçlendirmek. Öte yandan menajerler de İstanbul ekibine bir çok ismi öneriyor.

BEŞİKTAŞ ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Öte yandan son 2 sezonda ekonomik olarak pek de iyi olmayan Beşiktaş, buna rağmen şu anda Negredo için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor." (Fotomaç)

Etiketler :