Aboubakar'a sürpriz talip!

Aboubakar'a sürpriz talip!

Beşiktaş'ın sezon başında renklerine bağladığı eski golcüsü Vincent Aboubakar, attığı gollerle takımını sırtlıyor. Kamerunlu golcünün dikkat çeken performansı sonrası sürpriz bir talibi çıktı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Vincent Aboubakar, kiralık olarak forma giydiği dönemdeki performansına yakın bir çizgide ilerliyor.

Attığı goller ve yaptığı asistlerle siyah-beyazlı taraftarları mutlu eden Kamerunlu yıldıza, sürpriz bir talip çıktı. İşte o gelişmenin ayrıntıları...

Fransız basınında Foot Sur7 adlı sitede yer alan habere göre Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Mostafa Mohamed'i isteyen Saint-Etienne, oyuncunun kulübü Zamalek'le anlaşma sağlayamamıştı. Ancak teknik direktör Claude Puel'in ısrarla istediği 23 yaşındaki Mısırlı forvet, Saint-Etienne'de forma giymek istediğini kulüp yönetimine bildirmişti. Bu transferden şu ana kadar bir sonuç alamayan Saint-Etienne, B planını belirledi.

Fransız ekibinin belirlediği alternatif golcüler arasında Beşiktaş forması giyen Vincent Aboubakar'ın olduğu da ifade ediliyor. Aboubakar bu sezon siyah-beyazlı formayla çıktığı 15 maçta, 9 gole imzasını atarken 2 de asist yaptı. (Fotomaç)

Etiketler :