Aboubakar'dan Marcelo'ya flaş sözler! "İngiltere'ye gidiyorum"

Aboubakar'dan Marcelo'ya flaş sözler! "İngiltere'ye gidiyorum"

Beşiktaş'a transferi yılan hikayesine dönen Aboubakar, gelecek planlarını Marcelo'ya anlattı.

Ajans Beşiktaş - Hürriyet gazetesinden İsmail Er'in haberine göre Kamerunlu golcü geleceğiyle ilgili kararını Beşiktaş'tan arkadaşı Marcelo'ya söyledi. Beşiktaş'ın beklemeye aldığı Vincent Aboubakar'ın kafasında siyah beyazlılar yok.

Beşiktaş'ta devam edip etmeyeceği bir türlü belli olmayan Vincent Aboubakar'dan haber geldi. Marcelo ile görüşen Kamerunlu, "İngiltere'ye gidiyorum. Swansea teklifte bulundu. Bunu kaçırmak istemiyorum" dedi. Bonservisine sahip olan Porto Kulübü'nün sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Aboubakar, "Hayalim İngiltere'de oynamaktı. Menajerimle konuştum. Swansea'nin sunduğu teklifi kaçırmak istemiyorum" dedi.

Geçen sezon satın alma opsiyonuyla Beşiktaş'ta kiralık oynayan Aboubakar, yıllık 3.3 milyon Euro garanti ücret alıyordu. Siyah beyazlı yönetim, Vincent Aboubakar'ın hem bonservisinde hem de yıllık ücretinde indirim talep ediyor. Aksi halde yeni bir golcü alacak. Geçen sezon Beşiktaş formasıyla 38 maçta sahaya çıkan 25 yaşındaki golcü, toplam 19 gol kaydederken, 4 de asiste imza attı. Aboubakar böylece kariyerinin en iyi skor istatistiklerine ulaşmış oldu.

Etiketler :