Aboubakar'dan Muslera için özel plan

Aboubakar'dan Muslera için özel plan

Aboubakar, taraftarına başarılı performans sergiliyor. Kara Kartal’daki üçüncü dönemine tutuk bir başlangıç yapsa da son 7 karşılaşmada rakip fileleri 7 kez sarsmayı başaran futbolcu, Galatasaray derbisinde de gollerine devam etmeyi amaçlıyor.

Ajans Beşiktaş - Kamerunlu futbolcu, Galatasaray derbisinde de gollerine devam etmeyi amaçlıyor.

MUSLERA'YA ÖZEL HAZIRLIK

Bu doğrultuda takım çalışmalarına ek olarak Belçikalı özel antrenörüyle de antrenmanlar yapan Aboubakar, yarın Galatasaray’ın kalesini koruyacak olan Fernando Muslera için özel olarak hazırlanıyor... Özel antrenörüyle beraber yaptığı analizde, Muslera’nın zayıf tarafı sağ bölgesine atılan toplar olarak gözlemleyen Aboubakar, derbide bol bol bu bölgeyi hedef alacak.

GOLLERİN YARISINI SAĞINDAN YEDİ

Vincent Aboubakar’ın, ceza sahası içine ek olarak ceza sahası dışından da fırsat bulduğu an Fernando Muslera’nın sağ bölgesine şutlarını göndereceği belirtildi. Muslera’nın bu sezon kalesinde gördüğü 23 golün 12’sini sağ tarafından gelen vuruşlarla yemesi de Uruguaylı file bekçisinin bu konudaki zaafını kanıtlıyor. Ek olarak derbide kendisini marke etmesi beklenen Galatasaray’ın başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakcı için de özel olarak çalışan Aboubakar’ın, ikili mücadelelerde ayakta kalmak için kendisini hafta boyu güçlendirdiği bildirildi.

ABDÜLKERİM İÇİN DE ÖZEL PLAN

Aboubakar, duran toplarda ön plana çıkmayı seven Abdülkerim’in geriye dönüşü sırasında elde edeceği fırsatı da değerlendirecek. Takımın hücum hattı, duran top pozisyonları sonrasında hızlı şekilde kontra atağa çıkıp, Galatasaray savunmasının dağınıklığından yararlanarak topu Aboubakar’la buluşturup yıldız golcünün skor üretmesini bekleyecek.

GALATASARAY'A GOLÜ YOK

Beşiktaş'taki üçüncü sezonunu yaşayan Vincent Aboubakar, şimdiye sarı-kırmızılı takımın kalesini sarsmayı başaramadı. (Fanatik)