Aboubakar'ın alternatifi Stevan Jovetic!

Aboubakar'ın alternatifi Stevan Jovetic!

Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılması hâlinde Monaco'daki sözleşmesinin sonuna gelen Stevan Jovetic'i kadrosuna katacağı öne sürüldü.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşan ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek olan Beşiktaş'ın Cenk Tosun'un ayrılığı sonrası bu yaz kadrosuna bir forvet takviyesi yapmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Vincent Aboubakar'ın durumunun da belirsizliğini koruduğu Siyah Beyazlılar'da Kamerunlu golcünün alternatifinin ortaya çıktığı öne sürüldü.

Gazeteci Ignazio Genuardi, kendisine ait Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kara Kartal'ın Monaco'daki sözleşmesinin sonuna gelen Stevan Jovetic ile ilgilendiğini yazdı. Fransız muhabir, Trabzonspor'un da ilgilendiğini belirttiği 31 yaşındaki santrforun Aboubakar'ın ayrılığı hâlinde bonservis bedeli ödenmeden alınabileceğini duyurdu.

Karadağlı futbolcu, geride kalan sezonda çıktığı 33 maçta rakip fileleri yedi kez havalandırırken bir de asist kaydetmişti. (Asist Analiz)

Etiketler :