Aboubakar'ın sözleşmesine fesih opsiyonu

Aboubakar'ın sözleşmesine fesih opsiyonu

Beşiktaş, Vincent Aboubakar ile ilginç bir sözleşme yapacak. Sözleşmeye fesih opsiyonu konulacak.

Ajans Beşiktaş - Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi’nin istediği şartlarda geldi... Beşiktaş 2016-17 sezonunda 2.5 milyon Euro kiralama bedeli ve 3.3 milyon Euro maaş karşılığında getirdiği Kamerunlu oyuncuyu çok uygun şartlarda transfer edecek.

Sözleşmesi sezon sonu bitecek Vincent Aboubakar için Porto’ya bonservis bedeli ödenmeyecek. Aboubakar eski alacaklarına mahsuben bonservisini bedelsiz aldı. Buna karşılık 28 yaşındaki golcüyle 3 yıllık sözleşme yapılacak. Kendisine yılda 1.2 milyon Euro verilecek. Ayrıca toplamda 1.5 milyon Euro’yu bulacak şekilde imza parası ödenecek.

Fikret Orman’ın bahsettiği ancak açıklamadığı sakatlık ile ilgili sahalardan uzak kalma durumu olursa maaşı o dönem için askıya alınacak. Ödenmesine sahalara döndükten sonra devam edilecek. Eğer kronik denilen sakatlığı yüzünden Aboubakar 6 aydan fazla sahalardan uzak kalırsa tek taraflı fesih hakkı doğacak. 

Aboubakar 5 maçta 66 dakika şans buldu

Aboubakar geçen sezon Porto formasıyla 5 maçta forma giydi… Paços maçında 38, Braga maçında 10, Rio Ave maçında 9, Famalicao maçında 8, Aves maçında ise sadece 1 dakika oynadı. Aboubakar takımdan ayrılması istendiği için sezon öncesi kampının bazı bölümlerine katılmadı. Lig kadrosuna yazılmadığı için son 1 haftadır idmanlara da alınmıyordu. (Fotospor)

Etiketler :