''Açık alanlarda piknik yapmaya izin vermeselerdi, bu golleri yemezdik''

''Açık alanlarda piknik yapmaya izin vermeselerdi, bu golleri yemezdik''

Akşam Gazetesi yazarı Alen Markaryan, Konyaspor-Beşiktaş mücadelesini bugünkü köşe yazısında değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Alen Markaryan'ın bugünkü Akşam Gazetesi'nde yer alan yazısı;

Sahaya çıkan kadroda Sergen Hoca’nın ideal 11’i yakalamak istediğini, arayış içinde olduğunu, bu minvalde Atakan’ı sağ çizgiye koyduğunu, Lens’i kadro dışı bıraktığını, orta sahada Mensah-Ljajic ikilisine yer verdiğini, Gökhan Töre ve Aboubakar’ın da kulübede hazır kıta beklediğini gördük.

Ama aynı zamanda ilk yarı boyunca karşı kaleye gidemediğimizi, hücum pası yapamadığımızı, hatta hazırlık paslarında bile sıkıntı yaşadığımızı gördük maalesef. Hatta yediğimiz golün de bu “pas(lı)”lıktan ve passızlıktan kaynaklandığını söyleyebilirim. 

Ersin yakalayamadığı, kornere çıkan topla birlikte sahaya girse, defans bir zahmet yerleşecek ve gol yemeyeceğiz. Bu arada ilk yarının sonunda hakem Bitigen’in 2. sarıyı da vermediği gözümüzden kaçtı zannetmeyin, onu da deftere yazdık.

İkinci yarıda Aboubakar’ın ve Gökhan’ın oyuna girmesi bir şeyi değiştirmeyecekti. Sezon başından beri bir türlü sağlanamayan defans kurgusu ve alınmayan sağ bek, başımıza bela olmaya devam ediyordu zira. 

Yenilen 1., 2., 3. ve 4. golleri tamamen defans hatalarına, ve Bilim Kurulu’na yazarım! Açık alanlarda piknik yapmaya izin vermeselerdi, bu golleri yemezdik. Anlayana!

Etiketler :