Adalı'nın kurmaylarından Hüseyin Yücel'den kurtuluş reçetesi: "Yapısal reform şart"

Adalı'nın kurmaylarından Hüseyin Yücel'den kurtuluş reçetesi: "Yapısal reform şart"

“Borç öyle bir noktaya gelmiş ki bu yapısal reformlar yapılmadan bunun aşağıya indirilmesi mümkün değil. Tüzük izin verirse geliri gideri her sene Vodafone Park’ın duvarına asarım.”

Ajans Beşiktaş - Mevcut yönetimin genç üyelerinden olan ve Serdal Adalı'nın listesinden seçime giren Hüseyin Yücel, planlarını anlattı, ekonomik kurtuluşun reçetesini çizdi: “Türkiye'nin en zengini gelse 'Beşiktaş'ın borcunu sıfırlayacağım' dese inanmayın. Bunu Serdal Başkan'a da söyledim. Borç öyle bir noktaya gelmiş ki bu yapısal reformlar yapılmadan bunun aşağıya indirilmesi mümkün değil. Önce altyapı yatırımı, sonra oyuncu satışı... Sponsorlukları mecburen arttıracaksın. Amatör şubelerin zararlarını azaltacaksın. Faiz yükünden kurtulmak için bankalarla yeniden masaya oturup anlaşacaksın. Bizim taraftarımıza mali konudaki en büyük taahhüdümüz şeffaflık. Eğer tüzük buna izin verirse geliri de gideri de her sene Vodafone Park’ın duvarına asarım. Herkes gelir orada görür.

İşte projeleri

* Ümraniye'nin tapusunu alacağız. Sıkıntı para değil bürokrasi
* Basketbolda Bahçeşehir Üniversitesi'yle birleşmenin önünü açacağız.
* ÜNİ BJK'lilere 'Kombineni al yarısı benden' diyeceğim.
* 1903 forma projesini gerçekleştireceğim.
* Jimnastik kültürü, Beşiktaş ile canlanacak.

'Talisca geçici...'

“Vodafone Arena’dan sonra artık basketin de aynı kalitede bir projesi olması için varımı, yoğumu adayacağım. Çünkü Taliscalar, Mario Gomezler geçici buraya çivi çakmak önemli. Akatlar Spor Komleksi, Wolswagen Uniq Arena gibi 'entertainment arena' olacak. ”

Amatörlere destek

“Amatör şubelerin yükü çok geliri yok. Beşiktaş'ın 17 tane alt branşı var. Tek bir çatı altında sponsorluk sözleşmesi hazır. Bir eğitim kurumuyla, özellikle altyapı sistemi bütünleşmesi şart. İlk yıl yaşatacağız. İkinci ve üçüncü yıl belli branşlarda iddialı bir ekip kuracağız.” (Sözcü - Ali Aydın)

Etiketler :