Adem Ljajic: "Elimizden geleni yapmadık, takım değildik"

Adem Ljajic: "Elimizden geleni yapmadık, takım değildik"

Ukrayna’ya 5-0 yenilen Sırbistan, tarihinin en ağır yenilgisini 'hezimet' olarak nitelendirdi ve maç sonrası Beşiktaşlı Adem Ljajic’in ifadelerini konuştu.

Ajans Beşiktaş - Sırbistan Ukrayna’ya 5-0 yenilerek tarihi bir hezimete uğrarken, Sırplar Adem Ljajic’in maç sonrası demecini konuşuyor. Sırbistan tarihinin en kötü yenilgisi ülkede ‘Hezimet’ olarak nitelendirilirken, 59. dakikada oyundan alının Ljajic, hem kendisi hem de takım arkadaşları için sözünü sakınmadı.

‘Hak ederek bizi yendiler’

Ljajic “Bu yenilgiden sonra berbat bir his içerisindeyim. Kısaca söylemek gerekirse kötü bir oyun oynadık. Ukrayna bizden daha agresifti. Sahanın her yerinde üstündü ve kompakt bir takımdı. Hakederek bizi yendiler” dedi.
 
‘Elimizden geleni yapmadık, takım değildik’

Beşiktaşlı futbolcu şöyle devam etti: “Taktik açılardan irdelemenin şu aşamada bir yararı olmaz. Bizim yapmamız gereken her maçta maksimumumuzu vermektir. Ukrayna’ya karşı elimizden gelenin en iyisini yapmadık, takım değildik”.
 
"Kulüp takımınızda alınan hiçbir yenilgi..."

Milli maçlarda alınan yenilgilerin kulüp takımlarında alınanlardan daha büyük bir yıkım getirdiğini belirten Adem Ljajic “Kulüp takımınızda alınan hiçbir yenilgi, milli takımda alınan yenilgiden daha fazla yaralamaz. Artık bundan sonra yapmamız gereken tekrar ayağa kalkmak olacaktır” diye konuştu. (Skorer)