Adem Ljajic ikinci yarı!

Adem Ljajic ikinci yarı!

Teknik Direktör Sergen Yalçın yeniden kazanmak istediği yetenekli futbolcuya Çaykur Rize’ye karşı ikinci yarıda şans tanıyacak.

Ajans Beşiktaş - Yaşadığı uzun süreli sakatlıklar ve fiziksel sorunları yüzünden yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak olan Adem Ljajic, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bugün Çaykur Rizespor’la oynanacak maçın kadrosuna dahil edildi.

Geçtiğimiz günlerde takımla birlikte çalışmalara başlayan ve idman performansıyla teknik heyetin yüzünü güldüren yıldız futbolcu kupa maçında yedekler arasında yer alacak. Daha önce Ljajic için yönetimle yaptığı görüşmede, “Takımda kim olursa olsun oynama arzusunu ortaya koyan herkese kapım açık” diyen Sergen Yalçın, son dönemdeki hırsı ve isteği nedeniyle yetenekli oyuncuya kupa sınavında bir şans daha vermeyi düşünüyor. İlk 11’de görev almayacağı öğrenilen Adem Ljajic’in ikinci yarı Gökhan Töre ile birlikte sahaya sürülmesi bekleniyor.

Kupa maçında göstereceği performansa göre, Sergen Yalçın’ın Ljajic’i Galatasaray derbisinde de kadroya alabileceği iddia edildi. Kendisine gelen bu fırsatı çok iyi değerlendirmek isteyen yıldız futbolcunun da kadroya girmesinden dolayı çok mutlu olduğu belirtildi. Gerçek yeteneklerini ve gücünü sahaya yansıtması halinde Sergen Yalçın’ın sürekli yararlanmak istediği Ljajic son olarak 21 Kasım’da Medipol Başakşehir’le oynanan lig maçında forma giymişti. 29 yaşındaki oyuncu daha sonra ligdeki 9 maçta ve bir kupa karşılaşmasında kadroya alınmamıştı.

Gol, asist katkısı yok

Adem Ljajic bu sezon Süper Lig’de 5 ve UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde 1 maçta forma giyerken, gol ve asist katkısı yapamadı. Yıldız futbolcu son golünü geçen sezon 20 Haziran tarihinde Denizlispor’u deplasmanda 5-1 yendikleri maçta atmıştı. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)