Adem Ljajic, Quaresma'yla sorun yaşadığı iddialarına yanıt verdi: "Sorun yok zafer var"

Adem Ljajic, Quaresma'yla sorun yaşadığı iddialarına yanıt verdi: "Sorun yok zafer var"

Beşiktaş formasıyla Ankaragücü karşısında sergilediği performansla alkış toplayan Adem Ljajic, 1 gol ve bir asistlik performansının ardından son dönemde çok merak edilen bir konuya açıklık getirdi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’ın Sırp orta saha oyuncusu Adem Ljajic, Beşiktaş formasıyla yıldızını parlatmaya başladı. Sezon başında İtalya Serie A ekibi Torino’dan satın alma opsiyonuyla kiralanan 27 yaşındaki futbolcu, başarılı milli takım performansı sonrasında Kara Kartal’da da coştu. UEFA Uluslar Ligi’nde Sırbistan formasıyla Karadağ ve Litvanya karşılaşmalarında rakip fileleri 1’er kez sarsmasının ardından ara vermeyen Ljajic, önceki akşam da Ankaragücü’nü yıkmayı başardı. Attığı gole ek olarak Güven Yalçın’ın sayısının asistini de yapan Adem Ljajic’in 1 topu da direkten döndü.

‘Avrupa’da da galibiyet!’

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu, takımın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’yla sorun yaşadığı iddialarına da yanıt verdi.

Ljajic, “Quaresma, çok büyük bir karakter. Çok tecrübeli ve yeteneği tartışılmaz... Ayrıca İtalyanca da biliyor ve iyi anlaştığımızı söyleyebilirim. Aramızda en küçük bir sorun yok. Ankaragücü karşısında güzel bir zafer elde ettik. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Şimdi Avrupa Ligi’nde Sarpsborg’la oynayacağımız maça odaklandık. Avrupa’da da galibiyet hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :