Adem Ljajic tehlikesi

Adem Ljajic tehlikesi

Beşiktaş’ın sezon başında 6,5 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla birlikte Torino’dan kiraladığı Adem Ljajic’i bonservisiyle kadrosuna katıp, katmayacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı ekipte performansıyla beğeni kazanan yetenekli futbolcu için henüz resmi bir girişimde bulunulmazken, İtalya’da da bu konuda hareketlilik yaşanmaya başladı.
 
Torino kulübünün şu ana kadar gözden çıkardığı Adem Ljajic için siyah-beyazlılardan kesin bir yanıt alamaması nedeniyle farklı seçenekleri de masaya yatırdığı ortaya çıktı.

UEFA Finansal Fair-Play anlaşmasından çıksa da Beşiktaş’ın ekonomik sıkıntılar içinde olmasını göz önünde bulunduran İtalyan ekibinin, siyah-beyazlı kulübün bu transferden vazgeçme ihtimali nedeniyle alternatif arayışlarına yöneldiği belirlendi. 
 
Bu süreçte Bologna kulübünün kısa süre önce Torino’nun kapısını çaldığı ortaya çıktı. Torino’da forma giyerken Ljajic’in hocası olan Bologna Teknik Direktörü Sinisa Mihajlovic’in, yıldız futbolcuyu yeniden kadrosunda görmek istediği bildirildi. 

Torinolu idarecilerin Ljajic ile yaptıkları görüşmede ise kendisinden futbol hayatına Türkiye’de devam etme isteğini öğrendikleri belirlendi. İtalyan idarecilerin olumsuz bir durumda başarılı futbolcuya İtalya’da kulüp bulma konusunda güvence verdikleri de ifade edildi. (Milliyet / Onur Dinçer)