Adem Ljajic’e karantina

Adem Ljajic’e karantina

Beşiktaş’ta ağır bir gribal enfeksiyon geçiren ve ateşi 39.5 dereceye kadar çıkan Sırp yıldız Adem Ljajic’in, diğer oyuncularla irtibatı kesildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta, Trabzonspor karşılaşması öncesi ağır bir gribal enfeksiyon geçiren Adem Ljajiç, bir türlü toparlanamıyor. Hastanede yapılan serum tedavisene rağmen 39.5 derece ateşi dün itibariyle henüz düşmeyen Ljajic’in daha büyük bir sıkıntı yaşamaması adına sağlık ekibinin tüm imkanları seferber ettiği öğrenildi.

Sırp yıldızın rahatsızlığının bulaşıcı olması sebebiyle harekete geçen Siyah- Beyazlılar’ın doktorlarının da, virüsün diğer oyunculara bulaşmaması adına Ljajic’i adeta karantina altına aldığı ve takımla irtibatını kestikleri bildirildi.

Bir hayli halsiz...

Önümüzdeki hafta başına kadar takıma katılmaması beklenen yıldız futbolcunun boğazlarının komple şiş ve iltihaplı olduğu, vücut direcinin de düşük olduğu belirtildi.

Kendisini bir hayli halsiz hisseden 28 yaşındaki atak orta saha oyuncusunun durumu hakkında da teknik ekibe sık sık bilgi verildiği gelen haberler arasında yer alıyor. (Fanatik - Süleyman Hatısaru)