Adem Ljajic'i Alex'e benzetti

Adem Ljajic'i Alex'e benzetti

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Ç.Rizespor'u deplasmanda 7-2 yendi. Turgay Demir'den Adem Ljajic sözleri: "Alex gibiydi!"

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 7-2 mağlup etti. Turgay Demir maçın ardından A Spor'da müsabakayı değerlendirdi:

"Maç daha erken kopabilirdi. Vida'ya yapılan penaltı verilse daha erken kopabilirdi. Maç orada kopardı. Bu hakem arkadaşımız UEFA'nın proje hakemlerinden biri. O penaltıyı vermedin. 3 dakika sonra orta sahada Burak aynı hareketi yaptı, faulü verdi.

"SON YILLARDA BU KADAR POZİSYONLU MAÇ İZLEMEDİM"

Rizespor'un sayılan, sayılmayanlarla birlikte 4 tane golü var. Beşiktaş'ın 7 golü var. Ben bu kadar pozisyonlu maç son yıllarda izlemedim. Adem Ljajic, Alex gibi oynadı. Çok az topla buluştu ama çok doğru kullandı. Kale önünde risk aldı.

"GÜVEN YALÇIN'IN GOLÜNÜ NASIL GÖRMEZSİN?"

Bu hakem UEFA'nın proje hakemi. 90'da Güven Yalçın gol atıyor. Bunu nasıl görmesin? Çatala giden top. Gol oluyor ve bunu görmüyorsun. TV'den bakmak farklı, sahadan bakmak farklı. Top gidiyor bakacaksın." (Futbol Arena)

Etiketler :