Adem Ljajic'ten acemice hata!

Adem Ljajic'ten acemice hata!

Malatyaspor'a karşı Beşiktaş'ın ikinci golünü atan Adem Ljajic, golün ardından yaşadığı sevinç nedeniyle kırmızı kart gördü.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de 22. haftanın perdesi Malatya'da açıldı. Puan kaybı istemeyen Beşiktaş, iç sahada Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzon’u gol yemeden deviren Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti ve bu sezon ilk kez 3'de 3 yaptı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller 50. dakikada Atiba ve 70. dakikada Ljajic'den geldi. Malatya'nın tek sayınını ise 65'de Ömer Şişmanoğlu kaydetti. 3.sıradaki yerini sağlamşatıran Beşiktaş, puanını 39'a yükseltti ve maç fazlasıyla Galatasaray'ı yakaladı. 34 puanda kalan Yeni Malatyaspor ise 4. sırada kaldı.

Adem Ljajic, Fenerbahçe derbisinde cezalı

Beşiktaş'ın Malatyaspor ile oynadığı maç öncesi sarı kart sınırında bulunan 4 isimden biri olan Adem Ljajic, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Karşıyaşmanın 71. dakikasında attığı golün ardından sevinmek için köşe gönderine giden ve köşe gönderine tekme atan Adem Ljajic, bu sevinc nedeniyle Cüneyt Çakır'dan sarı kart gördü ve Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşktü.

Etiketler :