"Adeta yeni transfer etkisi yapan Caner böyle giderse..."

"Adeta yeni transfer etkisi yapan Caner böyle giderse..."

Vatan gazetesinden Gökhan Dinç, dün Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş - Torshavn mücadelesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Gökhan Dinç'in yazısı:

BEŞİKTAŞ’IN sezon öncesi ikinci ciddi hazırlık maçında ortaya koyduğu futbol ve anlayışı beğendim. İlk maçın kadrosu ile sahaya çıkan Beşiktaş’ta Larin’in samimi mücadelesi ve beraberinde attığı goller kendisinin formayı ne kadar istediğini de gösterdi. İlk maçtan daha farklı görüntü çizenler oldu dün gece. Babel ve Lens gibi. İkisi de çok istekliydi. 
 
ÖZELLİKLE ilk yarıda siyah-beyazlılar, Premier League takımı gibi sürekli kanatları denedi. Caner ve
Lens-Gökhan kanadından gol bulmaya çalışan Beşiktaş’ta 10 numara eksikliği en göze çarpan şeydi. 10 numarası olmayınca ne oynayacağını gördük. Rakibin zayıf olmasından çok Beşiktaş’ın saha içinde ne yaptığı ile ilgilenince ilginç şeyler gördüm. Mesela ikinci yarı sistem değiştirip 4-4-2’ye döndü. Maça orta sahada başlayan Adriano, savunmanın soluna geçti, Caner ise onun önüne. Sezon öncesi hazırlık maçlarının bana göre yıldızı olan Caner dün gece de harika işler yaptı. Adeta yeni transfer etkisi yapan Caner böyle giderse sezon rekoru kıracak bir performans gösterecek gibi. 
 
TOLGAY FIRSAT KAÇIRDI
 
10 numarası olmayınca dedim ya, oradaki şansını çok da iyi kullandı diyemeyeceğim bir Tolgay performansı izledik. Halbuki 10 numara transferi yapacağını bildiğimiz siyah-beyazlı yönetime “Ben varım, yeni transfere gerek yok” diyecek maçlar bunlar Tolgay. Kendisindeki yeteneği ön plana çıkartabileceğini geçmiş maçlarda net olarak gördük. Bence Tolgay büyük fırsat kaçırdı.
 
NEGREDO PİYANGOSU
 
Gelelim Şenol Hoca ile yönetimin ters düştüğü Negredo olayına. Şenol Hoca bu maçta da İspanyol golcüyü maça almadı. Maçın başlama saatine yakın İspanya’dan gelen Rayo Vallecano haberi yüreklere bir nebze olsun su serpti. Anlaşılan Negredo konusunda bu transfer gerçekleşirse siyah-beyazlılar, Negredo’nun maaşının da bir bölümünü ödeyecek. Haydi hayırlısı.