Adı Beşiktaş ile anılan iki futbolcu için flaş gelişme!

Adı Beşiktaş ile anılan iki futbolcu için flaş gelişme!

Son bir kaç gündür isimleri Beşiktaş işe anılan ve transfer için görüşüldüğü yazılan iki futbolcu içni yeni gelişmeler var.

s1-005.jpgEDER, PORTO'YA GİDİYOR

Beşiktaş ile anılan Portekizli Eder, Porto'ya gidiyor. Portekiz Premier Ligi'nin güçlü takımlarından Porto, Fransa'nın Lille takımında forma giyen Portekizli futbolcu Eder'i kadrosuna katmak istiyor.

Portekiz basınında çıkan haberlere göre, Porto'nun 29 yaşındaki oyuncu için yüksek bir bonservis vermek istemediği ve oyuncuyu ilk etapta kiralamak istediği kaydedildi.

Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ülkesinin kupaya uzanmasını sağlayan golü atan Eder'in adı son zamanlarda Beşiktaş'la da anılmıştı.

Bu sezon Lille formasıyla 17 maça çıkan Eder, 4 gol atma başarısı gösterdi. 29 yaşındaki golcü oyuncunun adı zaman zaman Türk takımlarıyla da anılıyordu.

BADSTUBER, SCHALKE 04'E KİRALANIYORs2-003.jpg

Bayern Münih'in Alman defansı Holger Badstuber, sezon sonuna kadar bir başka Bundesliga takımı Schalke 04'e kiralandı.

Bayern Münih'in Badstuber'i satmak istemediği, sakatlıktan yeni çıkan 27 yaşındaki futbolcunun tekrar oynayabilmesi için sezon sonuna kadar kiralandığı kaydedildi.

Bayern Münih teknik direktörü Carlo Ancelotti, geçtiğimiz günlerde "Holger Badstuber'in satılması söz konusu değil" ifadesini kullanmıştı.

Badstuber ile Beşiktaş da ilgileniyordu. Futbolcuyla ilgilenen diğer takımlar Manchester City, Swansea City, Hamburg, Stuttgart, Bayer Leverkusen ve Köln'dü.